Vecka 2

Idag är det studiedag i skolan. Visst är det märkligt att den nya terminen börjar med studiedag? Dock har mormor och morfar förbarmat sig över Estrid och hon har en betydligt härligare dag där än här hemma. För David är tillbaka i skolan och jag har fullt upp med jobb. Just nu sitter jag i biblioteket och myser ihjäl mig för det är såååå fint med bokhyllan. Den är inte klar ännu men redan känns det så himla fint och bra.

Jag har tänt alla ljus och ett magiskt doftljus, bakom mig står en maffig bukett snittblommor i min dagg-vas och bredvid mig har jag en stor kanna te. Ur högtalaren spelas slow jazz och ja, allt är bara såååå mysigt! Det är viktigt för mig att skapa stämning. Det gör A och O för mitt humör. Och arbetsglädje.

Igår hade jag en viktigt möte. Och vad det var är lite hemligt. Den enda anledningen till att det är hemligt är för att jag inte vet om det blir av. Och jag vill liksom inte gå händelserna i förväg. Men det har att göra med utvecklingen av mitt företag. Jag kommer göra en investering och det känns både läskigt och spännande. Om det är något jag lärt mig under mitt första år som influencer så är det att mina rädslor dock måste ignoreras. För de får mig bara att stå stilla och jag behöver rörelse för att må bra.

Snart kommer David hem från skolans föreläsning och då ska vi fota och filma ett samarbete. Jag har många roliga samarbeten på g och känner mig hoppfull inför det här året. Jag önskade bara att viktnedgången var i hamn för den hänger över mig och stressar. Men jag försöker jobba mycket med mitt mindset så att det inte ska ta över. För det finns så mycket inspirerande, fint, roligt och härligt här i livet. Och det måste få va i förarsätet.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x