Då börjar det på allvar

I maj 2019 satt jag i Grekland och scrollade instagram. Jag följde en massa magiska influencers och drömde så innerligt att få deras liv. Tänk att få arbeta med att vara kreativ, skapa innehåll som skänker glädje och inspiration till andra. Tänk att få tjäna pengar på att leva sitt liv och dela med sig av sina tankar. Tänk att i samtal med följare få dem att må bra. ”Det ska jag satsa på när jag blir smal”, kunde jag ha tänkt. Men det gjorde jag inte. Istället tänkte jag på varför det inte fanns så många influencers som mig. Varför man antingen var smal och fashion eller kurvig och politisk. Var fanns alla thick and juicy fashionistas!? Jag såg min chans och jag tog den.

I ett och ett halvt år har jag haft två heltidsjobb som jag slitit med. Varenda ledig timme, minut, ja ibland sekund, har jag vigt åt att fota, skriva, svara på kommentarer, planera innehåll, utbilda mig inom allt som har med sociala medier, marknadsföring och entreprenörsliv att göra. Jag har plöjt timmavis med podcasts, skrivit oändliga to do-listor, sovit för lite, stressat för mycket, gjort avkall på vänner, hälsa, städning och avkoppling.

Var det värt det?

OM!

För nu sitter jag här. Den sista kvällen på jullovet innan jag imorgon, på riktigt, börjar mitt nya liv som influencer. Jag har sex månader på mig. Vad som händer sedan vet jag inte. Men det jag vet är att jag inte ska låta en sekund gå till spillo. Jag kommer aldrig förlåta mig själv om jag lät denna once in a lifetime chans sjabblas bort. Jag har lovat mig själv att vara dedikerad, ambitiös, envis och outtröttlig. Kraften, glädjen, nyfikenheten och viljan sprutar ur mig just nu. Nu är jag här. I drömmen jag så hett ville ha för ett och ett halvt år sedan i Grekland.

Morgonens schema är redan satt. Väckarklockan kommer ringa klockan 6 och powerwalkskorna ligger redo i hallen. Skrivbordet i biblioteket är röjt och redo för mig. Var detta slutar vet jag inte. Men jag vet iallafall var det börjar. Det är nämligen imorgon!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla Wolter
Ulla Wolter
3 år sedan

Lycka till, Frida! Du klarar allt du vill! Kram👍😘🥰

Ann-Sofie
Ann-Sofie
3 år sedan

Kör hårt, så spännande att få följa din resa!

Linda
3 år sedan

Underbart och kul för dig
Önskar dig stort lycka till och jag hoppas att allt kommer bli som du vill att det ska bli.

Kram Linda

Cecilia Elving
Cecilia Elving
3 år sedan

Lycka till! Heja dig!

Eva Malmsten
Eva Malmsten
3 år sedan

Lycka till Frida, jag har ju svårt att tänka mig att du är så vuxen, tänker mer på dig som när du satt på golvet hemma hos mig och lekte med smurfar.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x