Veckonytt #230

Jag sitter i soffan med dörren till altanen vidöppen och njuter av den friska luften. Ute är det verkligen så himla mycket sommar. Men jag är lite hängig ska jag säga. Min blödning har kommit igång och jag har järnbrist och så lägger vi till pollenallergi från helvetet på det. Jag är helt klubbad. Kan stå upp och somna! Så idag tar jag en lugn och fin dag. Och gör bara precis det jag orkar. Jag vill mysa igång veckan med ett härligt veckonytt.

Som den här vackra tavlan från Sofia Lind i samarbete med Artilleriet.

Nu blir det triss i magiska sommarklänningar. Den här vita linnedrömmen från Wakakuus egna märke Wakakuu Icons (adlink).

Den här lyxiga klänningen från Toteme (adlink).

Och den här härliga färgklicken från H&M (adlink).

Jag behöver nya diskhanddukar och känner i ärlighetens namn att alla ärvda diskhanddukar från Oma har gjort sitt. Nu vill jag ha stilrena som passar i köket. Och dessa från Ernst tycker jag himla mycket om.

Detsamma gäller med smörknivar. Jag är så trött på våra i trä och plast från IKEA. Den här i beiget metall tycker jag ser mycket lyxigare och härligare ut. Också från Ernst.

STOPPA PRESSARNA! Lindexs nya extended kollektion är MAGI! Spana in dessa breda flowy byxor! Herregud vad jag vill ha dem!

Och här då! Ribbade cykelbyxor! Sommarens it-byxa om du frågar mig! I love it!! Måste ha dessa också!

Är detta den mest perfekta jumpsuiten jag någonsin sett!?!?!? JA!!! (adlink)

Hur underbart är det inte att rejäla sandaler är supertrendiga i sommar!? För även om jag älskar klackar så hatar jag att glida omkring med svettiga fötter i klackskor! Dessa snygga sandaler finns här (adlink).

Matchande set med shorts och t-shirt i härligt ribbat material! Hur mysigt och skönt ser inte detta set ut! I’m in love! Du hittar toppen här och shortsen här (adlinks).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x