vecka 42.

Idag är det min födelsedag! 36 år gammal! Wow, vilken underbar ålder! Jag älskar att fylla år, att få bli äldre. För varje år blir jag härligare, gladare, tryggare och snällare. Jag blir alltid lite gråtmild på min födelsedag och tänker på allt som hänt på ett år. För jag har noll ångest inför att åldras. Jag njuter av att jag får lov att åldras och att livet kunde bli så bra som det är just nu.

Vid den här tiden för 10 år sedan, alltså när jag var 26, hade jag jobbat 6 veckor på advokatbyrån. Jag var sprillans ny i branschen och trodde att detta var vad jag skulle göra för alltid. Jag bodde på Möllan med David i en ganska sunkig lägenhet. Jag längtade till något annat redan då. Det är ett helt liv sedan.

Vi var lyckliga då men vi är mer lyckliga idag. Allt i livet är helt enkelt bättre. Jag känner mig väldigt lycklig lottad som får bo i vårt hus, på en plats jag älskar och med min familj runt knuten. Jag njuter av att få jobba hemma och vara på den här karriärresan som jag är på nu. Jag är stolt över David och hans studier och det är en ynnest att få ha Estrid i våra liv.

Givetvis är livet fortfarande jobbigt, tråkigt, utmanande, ledsamt och upprörande. Det är livet och det kommer man aldrig komma ifrån. Men jag har gått från att vara en person vars grundläge var oro och deppighet till en person vars grundläge är tacksamhet och tillfredsställelse.

Denna utveckling har så klart åstadkommits genom inre arbete. MEN, och ett stort men, man får ganska mycket gratis av att bara åldras. Bara genom att bli äldre kommer trygghet, tillfredsställelse och lugn. Därför är jag väldigt tacksam för att få åldras.

Så, stort grattis till mig då!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x