veckonytt #303

Jag vaknade tidigt i morse med ont i halsen och kunde inte somna om. Jag tassade ner i morgonrock och tofflor, satte på en stor kopp te me honung och tände alla stearinljus i vardagsrummet. Så mysigt!! Jag tycker det är så himla härligt med hösten som är här och just nu är vi blessed med så fina höstdagar med blå himmel och strålande sol. Jag är sugen på att skapa lite mer höstkänsla här hemma och det bästa sättet är textilier och tända ljus. Hur ljuvligt är inte detta 2-pack kuddar från H&M?

Ett underbart höstigt plagg är den stickade kjolen. Chict och varmt! (adlink)

På min inköpstlista på tillägg som behövs i garderoben har jag bruna boots. Dessa tycker jag är heeeelt otroliga (adlink). Ja, nu är de förvisso vinröda så nu helt plötsligt behöver jag både vinröda och bruna boots! =)

Tweedliknande kavaj och koftor är alltid såååå snyggt! Jag är sugen på den här varianten med konstrasterande band (adlink).

På onsdag fyller jag år!!! Och jag ska traditionensligt ge mig själv en födelsedagspresent. Om denna kjol fanns i min storlek hade jag defintivt klickat hem denna (adlink).

Eller denna!!! Hur snyggt set med den matchande toppen! (adlink)

Okej okej, en sista kjol och ett sista set! Ja jag är besatt och bara ääääälskar set! Detta är så fint! (adlink).

OMGGGGGG! Vilket armband! Dööööörrrrrr!!!! (adlink)

Ännu en otrolig tweedkavaj! (adlink). Perfekt för höstens och decembers alla festligheter!

Vill man inte ha glitter på kläderna kan man ju med fördel ha det på accessoarerna istället. (adlink)

Ha nu en underbar vecka darling!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x