vecka 42.

10 veckor kvar av året! Och imorgon är det min födelsedag! 37 blir jag! Ingen åldersnoja här. Tvärtom så bara älskar jag att bli äldre. Jag blir gladare, tryggare, klokare och snällare. Om jag ser tillbaka på året som 36-åring har det varit utmanande. Som det varit för många av oss. Oro över elen, matpriserna, börsen, omvärlden, gängkriminaliteten, huslånen osv. Det känns som vi knappt fick andas mellan pandemin och lågkonjunkturen. Trots det bär jag med mig en känsla av att det var ett bra år. Och det beror mycket på att jag vågade lita på min förmåga att push us trough vilket hinder vår familj än mötte. Än är vi kvar i det, men ljuset är i tunneln för nästa år är David färdigpluggad och börjar arbeta.

Alla frågar vad jag önskar mig men jag kommer inte på en enda grej. Jag vill bara tända ljus, äta kanelbullar, äta grytor, träna, mysa, läsa. Alltså fortsätta leva precis som jag gör. Och det är väl en blessing!

Men OM jag ändå skulle bli tviiiiiingad att komma på en önskelista så önskar jag mig de här sakerna:

BÖCKER:
– The abundance project av Derek Rydall (på engelska)
– Kroppen håller räkningen av Bessel van der Kolk
– När vargarna kommer av Charlotte McConaghy
– Ödesmark – Stina Jackson

Tre brudslöjor att plantera ut i rabatterna. Och en myskmadra, blomsterfunkia och träjon.

Kashmirslippers från COS (adlink).

Powerfuel XL Blender (OBS i silver) från Wilfa.

Sen önskar jag mig alltid pampering. Massage, ansiktsbehandling, pedikyr, doftljus, krämer, lyxiga tvål och allt sånt härligt unn.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x