Terminstart, den bästa dagen på året

Nu är den här! Dagen D! Den bästa dagen på hela året. Terminsstarten. När man inte längre går i skolan så kan man bestämma lite själv när den dagen kommer. För mig är det när semestern är över och hösten vilar i luften. Vilket för mig känns som idag. Terminsstart. Denna tid på året när allt är nytt, utvilat, energi och peppen vilar i luften och möjligheterna känns oändliga. Jag älskar det! Mer än 1 januari om jag ska vara ärlig. Det är så roligt att få sitta ner i lugn och ro och finurla på vad man vill ha som mål, drömmar och riktlinjer för hösten. Både på det privata planet såväl som på sitt arbete.

Jag brukar skriva ner mina drömmar och mål här i bloggen. Det är nästan meditation för mig att pränta ner dem. Och så fyller det mig med en kittlande känsla av längtan och motivation. Jag bara älskar att drömma. Jag gör det varje dag. Dagdrömmar gör livet så otroligt mycket roligare och mysigare. Du borde också skriva ner dina mål och drömmar för hösten. Inte för många och inte för stora. Eller jag kanske ska säga såhär, om målet är stort så måste du dela upp det i delmål också. Annars blir det övermäktig och svårt att överblicka.

Mina mål ser ut som följande:

PRIVATLIVET
* Omfamna 80-talsmänniskan fullt ut. Jag vill få in rutinen på att få i mig alla mål per dag, träning två gånger i veckan, snacks på fredagen och lördagsgodis på just lördagen. 80-talsmänniskan är en hit tycker jag!
* Jag vill köpa en flärdfull matta till gästrummet. En ganska dyr faktiskt. En mjuk och sidenlen och lyxig med hotellkänsla.
* Hitta de perfekta skinnbyxorna.
* Bli bättre på tandborstning. Somnar för ofta om kvällarna utan att ha borstat tänderna. Ja, jag erkänner denna synd!
* Köpa minst tre nya set underkläder.
* Hitta tillbaka till glädjen av att laga mat. Vardagsmatlagningen har knäckt mig något och så vill jag inte ha det.

KARRIÄR
* Inom advokatyrket är jag nöjd med platsen jag befinner mig på. MEN jag är inte nöjd med mitt kontor. Mitt mål för hösten är att göra det mysigare. Inreda kontoret finare blir ett höstmål.
* Jag vill nå upp till den berömda gränsen 10.000 följare på instagram. Tror du jag klarar det!? Jag har en bit kvar.
* Jag vill våga lägga upp underklädesbilder på instagram och därmed inspirera er till mer självkärlek OCH flärd i livet.
* I höst vill jag step up my game och leverera ännu snyggare bilder. Vi snackar Vogue Russia! Det är vad jag vill leverera!

Nu är jag nyfiken på dig! Vad blir dina höstmål?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x