8 saker du inte vet om mig

8 saker du inte vet om mig
Har du läst min blogg sen artonhundrafrösihjäl vet du nog det mesta om mig, men kanske du är mer ny här på min blogg. Eller så har du missat något, eller så har jag inte alltid berättat allt. Jag tänker att det kunde vara kul att ändå titta på 8 saker som du kanske inte vet om mig.

1. Jag var sjöscout som barn i många år och seglade massor.

2. Jag dricker inte alkohol sedan 11 år tillbaka men däremot snusar jag vilket jag gjort sedan jag var 14 år.

3. Jag är vänsterhänt och biter stundtals på naglarna.

4. Jag är jurist specialiserad på våld i nära relationer och att arbeta med andras trauman på daglig basis gör att jag helt slutat titta på sorgliga filmer eller läsa jobbiga böcker.

5. Jag äter antidepressiva och tror jag kommer göra det livet ut.

6. Jag får panik om någon ändrar mina planer och kan lätt bli stressad och få utbrott då. Sen får jag krypa till korset och be om ursäkt för att jag överreagerade.

7. Jag har en tendens att köra för fort när jag kör bil vilket såklart inte alls är bra.

8. Utöver juridiken har jag även läst kriminologi och jag är våldsamt intresserad av kriminalitet och allt som har med polisen att göra.

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Kul att få veta mer om dig. Och köra lite för fort är det fler som gör….:)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

ajabaja, vi får akta oss girlfriend!

Finurliga fröken
6 år sedan

Jag äter också antidepp och har gjort länge och kommer också höra det hela livet. Har kronisk ångest som jag är född med. Och jag dricker inte heller. Inte gjort på mina 33 år. Eller jag har smakat men tycker inte att det är gott och därför gör jag det inte. Samt att alkoholism finns i min släkt… spännande att få veta lite mer om dig som man inte visste innan.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Finurliga fröken
6 år sedan

Så jobbigt det måste varit för dig innan ditt mående balanserades! Jag är evigt tacksam för medicinen. Snacka om att det stabiliserat mig! Tack för att du delade med dig av detta viktiga!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x