Höststyla den svarta kjolen på tre olika sätt.

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Den svarta kjolen är utan tvekan ett av de bästa plaggen du kan ha i din garderob. Det är ett plagg som går att styla på hur många sätt som helst. Nu har vi den här magiska tiden där vi kan bära lite mer tjocka plagg men samtidigt fortfarande njuta av öppna skor eller bara ben. Jag har valt att styla den svarta kjolen på tre olika sätt. Om plaggen fortfarande finns att köpa i butik har jag länkat till dem, annars har jag valt ut liknande plagg. Allt för att du ska kunna återskapa den look du gillar.

Grunden till alla collage är en och samma kjol. Jag har valt en tidlös, klassisk och lyxig kjol från Wakakuu. Jag hade definitivt satsat på en kjol av hög kvalité eftersom PPU-priset (price per use) kommer bli så lågt. Samtidigt håller ett plagg av god kvalité år in och år ut.

Den första looken är denna svarta, stilrena och monokroma outfit. En figurnära polotröja från H&M matchar verkligen kjolen fint. Som accessoarer har jag valt en guldkedja från & other stories, en så chic läderväska från & other stories och lyxiga sandaletter från Stuart Weitzman.

Den andra looken är lite mer trendig eftersom jag här har provat den nya slipovertrenden (!!!). Jag vet, jag trodde ALDRIG jag skulle omfamna detta förfärliga plagg men nu tycker jag det är SÅ snyggt. Alla plagg i detta collage, förutom kjolen då, kommer från H&M. Polotröjan i leomönster blir ett modigt mönsterstatement under slipovern som finns här. Eftersom överdelen är ganska så varm tycker jag att den kan balanseras med bara ben och strappy heels. Slutligen tycker jag du ska lägga till ett par magiska statementörhängen i guld.

Slutligen har vi en lite mer avslappnad och cool look med jeansjacka. Ett SÅ trendigt plagg för hösten. Jackan från Lindex finns fortfarande till försäljning och är på rea. Även de vita ballerinaskorna från Klingel finns fortfarande att köpa. Som accessoarer har jag valt en superfin väska från Lindex och stencoola budgetsolglasögon från Chimi för H&M.

Hoppas du blev inspirerad och vågar styla din svarta kjol på ett nytt sätt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x