Hur en enda blus kan revolutionera hela ditt liv.

INLÄGG I SAMARBETE MED STUDIO HEIJNE

Den är uppsydd efter mina unika mått. Den är gjord i smekande mjuk siden. Den är otroligt lyxig till ett bra pris. Den heter revolution top. Och den kan verkligen revolutionera hela ditt liv. Du kanske frågar dig hur en blus, ett plagg, kan skapa en sådan förändring i ditt liv? Svaret på din fråga är för att ett plagg kan vara den största symbolen för egenkärlek. Och som du redan vet är jag en stor förespråkare av egenkärlek. Det är något av det viktigaste som finns. Du måste leva ett liv där du är din egen bästa vän, din hejarklack.

De tankar du tänker styr alla val du gör, vilket i sin tur påverkar hur hela ditt liv är. Jag har haft många begränsande tankar i mitt liv. Särskilt kring kläder. Jag är inte värdig att köpa något förrän jag gått ner i vikt. Jag är inte värdig att köpa något dyrt för det gör mig till en ytlig person. Det är inte lönt att investerad i plagg nu förrän min kropp är där jag vill att den ska vara. Begränsande tankar som skapade ett stillastående i mitt liv där sorg och bitterhet fick gro. För varje dag blev jag påmind om alla de plagg jag önskade att jag hade och så hatade jag mig själv lite mer för varje dag för att jag inte bara kunde fixa kroppen så att jag äntligen kunde bära plaggen. Men jag tror inte på att man ska piska sig själv framåt. Jag tror på att man njutningsfullt ska ta sig dit.

Att shoppa hos Studio Heijne är njutning därför att jag känner mig hyllad och respekterad som kvinna. Jag får själv designa blusen och leka med färg och utformning av plagget. Företaget vill att jag står för exakt hur min kropp ser ut. För när jag gör det så kan plagget sys upp för att på bästa sätt smickra just mig. Hylla just mig! Genom att utgå från min klädstorlek, och sedan komplettera med mina egna personliga mått, blir varje plagg skräddarsytt för individen. Det gör att plagg bara skapas on demand och inte i en massproduktion. Den höga kvalitén gör att du vill bära plagget om och om igen vilket sänker PPU-priset. Och du vaknar varje morgon med en nya självsäkerhet när du öppnar din garderob. Med koden revolution300 får du just nu 300 kronors rabatt på valfritt plagg fram till 15 oktober (gäller ej accessoarer eller munskydd).

Vad skulle hända om du började älska dig själv. Om du tänkte nya tankar. Jag är värdig att vara vacker nu. Jag är vacker som jag är just nu. Jag kan vara en kvinna som är både intelligent och bryr mig om mitt utseende. Jag har rätt att spendera mina pengar på det som gör mig lycklig. Jag påstår att dessa nya tankar skulle få dig att agera på ett helt nytt sätt. Vilket skulle skapa det liv du vill leva.

Du måste jobba på dina tankar först, sedan kan förändring komma. För några år sedan hade jag aldrig köpt plagg från Studio Heijne. Jag hade tänkt att det var ett slöseri med pengar. ”Jag kan ju ändå bara använda det en kort tid eftersom jag ändå snart ska gå ner i vikt”. Spola fram flertalet år framåt och min kropp är fortfarande densamma. Jag hade kunnat gå miste om min drömblus i så många år. Nu väljer jag istället att leva här och nu. Jag är värdig precis den typen av plagg, den lyx och det liv som jag drömmer om. Värdig att ha det just nu. Inte sen när jag tvingat fram en förändring.

Du är värdig samma sak! Och det är först när du innerligt kan känna det för dig själv som sann förändring kan ske.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Minna Kortesalmi
Minna Kortesalmi
3 år sedan

Where yuors leatherpants are bought?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x