1-års kalas och Mellons första deltävling

jakob kalas-1

Igår sladdade vi bilen till Skanör för att fira älskade Jakobs första födelsedag. Det är ju mysigt med barnkalas och In to the tensive! Det kan vara så att en förälder gick ut i tvättstugan för att andas. Jag nämner inga namn men yes, it happened! Det var världens mysigaste kalas och Sara och Andreas hade gjort så fint för alla, även bebisarna. När vi andra åt tårta fick bebisarna ”bebisbakelse” som bestod av bananmuffins, grädde och färska hallon. Och när de andra barnen fick godispåsar fick bebisarna en egen godispåse, fylld med majskrokar! <3 Alltså, såååååå gulligt. jakob kalas-2
Estrid älskade sin bebisbakelse!jakob kalas-3 jakob kalas-4
David och Christina satt och fnissade i ett hörn och alla inväntade spänt presentöppningen!jakob kalas-5 jakob kalas-6
Estrid älskade verkligen sin babybakelse! =) Hon var fin i lilla tights, leopardklänning och en randig kofta som min mamma stickat.jakob kalas-7
Jakob var pepp på sitt kalas!jakob kalas-8 jakob kalas-9 jakob kalas-10
Alma var pepp på presenterna! Jakob fick många paket som jag direkt satte upp på min mentala önskelista för Estrid. Miniflygel, platsset med olika matprodukter och jättemycket fina böcker. Hon fyller ju (herreguuuuud vad tiden går) 1 år om bara mindre än två månader. Fasar redan inför barnkalas! =)(Och vi som inte ens har en tvättstuga att gå in i, jag kan ju gärna inte smita ner i källaren).
jakob kalas-11

Jag hade på mig en draperad liten sak från Kappahl och håret i en messy bun högt upp på huvudet. Och ja, detta är samma look som jag sen, som en äkta fyllehagga, sov i hela natten. jakob kalas-12
Av oss fick Jakob en underbar bok som de pratade om i SVT gomorron. Ruggiga ugglan av Sean Taylor. Han är nog fortfarande lite för liten för den, men det blir något att växa i.ruggiga ugglan-1

Efter kalaset åkte vi hem till mina föräldrar för middag och mellomys. Och vilket mello sedan! Jättebra var det! Här kommer min recension av låtarna.

Samir & Viktor – årets sommarplåga! En låt man blev glad och pepp av, lite som en fotbollsanthem. Undomarna kunde dock gott behållt tröjorna på. No one wants to see that.

Pernilla Andersson – ZZZZzzzzzzz…..

Mimi Werner – För tillgjort för min del. Och outfiten, good lord! Det blev bara too much av allt. För mycket hår, för mycket bar mage, för utsvängda byxor och för mycket popcountry.

Albin & Mattias – alltså Mattias är ju så charmig! Och låten var jättebra, men sången var inte toppen och han kan ju sjunga sjukt bra. Så det var synd!

Anna Book – det var ju tur att den blev diskad för nu fick hon hyllas, men om hon tävlade hade den nog åkt ut direkt.

Robin Bengtsson – alltså <3 <3 <3! Mama’s got a new boy crush! Sååååå bra sång, så bra låt, lite tråkigt framförande (han behöver ju inte vara så himla himla stel, men det var nog nerver). Jag tippade denna till andra chansen men blev mycket nöjd över att den gick direkt till final. Kvällens bästa låt!

Ace Wilder – helt rätt att denna gick till final. Det tippade vi alla fyra att den skulle göra. Sjukt catchy, coolt framträdande, grymma dansare och all in all, en härlig låt. Loved it!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x