Att verkligen ha fått leva efter livets alla kontraster

social eatery-1
Såhär såg jag ut igår, klädd för begravning. Det var en fantastisk begravning. Sorgsam men inte tung, istället var den vacker och fylld av allt det Ally älskade. Blommor, familj och sång. Det var också rörande att på Allys begravning se den nya generationer med de två små kusinerna Loella och Estrid. En påminnelse om att livet går vidare och mitt i sorg konstant skänker oss glädjeämnen.
social eatery-2
På väg hem till Malmö släppte David av mig på Malmö live. Tjejerna var ute och åt och frågade om jag ville följa med. Eftersom det kändes ok för David så mötte jag upp dem. Glada, galna och en aning högljudda tjejer satt vid ett långbord på social eatery och på borden väntade nachos och dippsåser, sweet potato fries och fler kannor marguerita än vad som är lagom. Men sen är ju vi tjejer å andra sidan inte lagom. Inte en enda av dessa galenpannor är lagom.
social eatery-3 social eatery-4
Vi åt, skrattade, lekte ”jag har aldrig” (vilket ju aldrig slutar väl) och åt mer.
social eatery-5 social eatery-6
social eatery-7
Maten var hur god som helst!
social eatery-8
Jag som ju inte dricker joinade ändå i Margueritafeelingen med ginger beer i festligt glas.
social eatery-9
social eatery-10
Emma var en dröm på alla sätt och vis. Skorna! KLÄNNINGEN! Herregud, klänningen! Här snackar vi va-va-voom, powerwoman, sexkitten och million dollar babe allt wrapped in one little dress.
social eatery-11
Mathilda var där och strålade.
social eatery-12
Jag fick en ny kompis i Saba. Vilken kvinna! Vilka kvinnor rent generellt får jag säga. När en man i baren kom fram till mig i baren och patetiskt försökte ragga genom att säga att ”din tjejkompisar är rätt intensiva va?”. Svarade jag bara att ”ja, för du vill nog ha tysta små violer som aldrig tycker något. Du reagerar bara för att vi tar den plats som du och dina killkompisar annars tar för givet är er. Vi är inte ens i närheten av hur män i grupp låter och agerar. OCH VET DU att studier visar att män tar upp över 70 % av all samtalstid!! Så nä, vi är inte alls intensiva”. Sen var vår romans över innan han ens hade hunnit drömma om dess start.
social eatery-13
Såhär ser ”intensiva” kvinnor ut. Lyckliga. Sprudlande. Levnadsglada.
social eatery-14
Såhär kan en annan ”intensiv” kvinna se ut. Charmig, rolig och inte alls lagom utan bara äger sin plats. Efter att vi ätit och skrattat och pratat om högt och lågt, känslor och tankar, svårt och enkelt, tog vi på oss våra jackor och väskor och trippade i grupp ut. Möjligen drog restaurangen en suck av lättnad men vad gjorde väl det oss? Nu hade vi ju en ny restaurang att ta över. Vi styrde stegen mot Savoy. Här någonstans tog Emma ett par nycklar som Angela sa var Emmas. I morse visade det sig att det inte alls var Emmas nycklar. Det var Iris stugnycklar, men hon hade inte ens märkt att hon var av med dem. Så ja, det kan sammanfattas med en mycket bra kväll.
social eatery-15
Här är gänget. På högersidan Helle, Iris och Angela.
social eatery-16
På vänstersidan Lena, Saba, Mathilda och Nellie.
social eatery-17
På Savoy stannade vi tills ljusen brunnit ner, gästerna gått hem och mörkret fallit sedan länge.
social eatery-18 social eatery-19
En helt vild och galen kväll och jag är mycket trött idag. För små Estridsar tar ingen hänsyn till mammor som är ute och svirar.
social eatery-20
Jag avslutar med denna bild. Suddiga, lyckliga och härliga. Precis som vår kväll.

Nu ska jag göra mig i ordning. Mamma har precis hämtat Estrid och David och jag ska bara vältra oss i romantik. Egentid, konsert, mat, hotellnatt och hotellfrukost. Det blir fabulöst på alla sätt och vis! Vi hörs imorgon!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
8 år sedan

alltså skorna !!!! kan man få köpa dom fast men mest står i sandlådan 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
8 år sedan

ja klart!!! man kan få glamma till även sandlådan!

Petra
8 år sedan

Vart hittar jag då världens coolaste skor till sommarens barndop och kalas!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
8 år sedan

Emmas skor är från Aldo!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x