Min alldeles egna talkshow

talkshow-3
Igår påbörjade jag och Caroline ett så otroligt roligt projekt! Vår alldeles egna talkshow! Ja alltså det är youtubefilmer, lite som en show, där vi pratar och då får man faktiskt kalla det för en talkshow. Vi filmade tre avnistt och planerade för de nästkommande fyra. Det är så otroligt roligt ska ni veta. Både jag och Caroline är ju öppna personer som gillar att prata om känslor, förhållanden, feminism och ja egentligen allt mellan himmel och jord. Jag LÄNGTAR så tills våra videos är färdigredigerade och kan publiceras så ni får se dem. Vi har verkligen roligt när vi gör dem och jag hoppas att ni också ska tycka om dem. I våra tre första filmer har vi en introduktionsfilm där ni får lära känna oss lite bättre, en video handlar om hur man skaffar vänner när man är vuxen och den tredje handlar om stjärnfamiljer vs. kärnfamiljer med dess fördelar och nackdelar. Och om jag får säga det själv är vi både roliga och smarta och jag hoppas kan bidra med bra åsikter och vinklar i de ämnena vi diskuterar. Alla våra videos kommer i publiceras i våra bloggar och på våra respektive youtube-kanaler.

talkshow-1 talkshow-2
Idag ska vi lämna Estrid för övernattning hos mina föräldrar och sen drar vi på födelsedagsfest i Skanör. Min älskade Sara ska firas och det ska bli så kul att alla är barnfria och partysugna. Vi ska köra dit i vår nya bil, och låt mig säga några ord om den. Det har ju varit på min #100målattnå-lista att ha en riktigt fint polerbil och nu äntligen har vi det. En midnattsblå bil med ljus klädsel, bluetooth, backsensor, rumpvärme, panoramatak och massa andra grejor som jag inte fattar men som David intygar är livsviktiga. Det känns så fint att vi strävat efter detta länge och äntligen är i hamn. Vi firar vårt slit och hårda arbete, att vi sparat och nu äntligen får nå fram till detta gemensamma mål. För vissa är det bara en bil men för oss är det att nå i hamn med ett livsmål. Det känns fantastiskt och det ska bli underbart att få köra den nu när den har vinterdäck!
talkshow-4

Imorgon får ni se alla bilderna från festen! Och så ikväll är det äntligen dags för Mello igen! En underbarkväll med andra ord! Och gällande min kläder så är örhängena från HM (här) och blusen från COS (här).

6 Responses

 1. Fru Sederblad skriver:

  Åh, ni två alltså 😊👍🏻. Vad spännande! Lovar att lyssna och lycka till 💗!

 2. mickandialog skriver:

  Tror verkligen på dig. Spännande. En ny Oprah kanske.
  Jag vet ju att du är jurist. Tänkte fråga dig om en arbetsrättlig fråga, om du vill. Eller kan. Förstår att du har mycket. Har förstått att du har specialitet med andra områden. Men tänkte fråga iallafall.
  kramis på dig

  • Frida G Svensson skriver:

   en ny oprah! my god vilken dröm!
   Angående din fråga så tyvärr jobbar jag inte alls med arbetsrätt och kan verkligen ingenting om det. Hoppas du hittar den hjälp du behöver.
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *