TGIF

torsdag-1
Tack att det äntligen är fredag. Igår satt jag på bussen och klippte med ögonen och tänkte, ska det vara såhär tills pensionen? Dessa tidiga morgnar, stress till föris, jobba hela dagen, hem, stressa ihop en middag och pressa in lek, bad, bolibompa, läsning och nattning. För att sedan diska upp, göra matlåda, blogga, läsa och sova. Allt innan klockan 22, för att dagen efter göra om det.

Ja, en sådan dag med andra ord. Jag måste ju leva som jag lär och jag lär er att tagga ner och prioritera bort saker. Därför var jag tvungen att prioritera sömn. Det var med viss stress då jag tycker det är viktigt att publicera mina två inlägg om dagen, men jag hade ingen ork. Sängen var allt för lockande, mys med Estrid allt för lockande och tystnad med en bok alltför lockande. Därför är ingen gladare än jag över att det äntligen är fredag och jag har inga måsten. Inga politiska åtaganden, inga tågresor, ingenting. Bara härligheter.

Vi har köpt en ny bil, en Audi A4, och jag ska fixa vinterdäck på den idag. Sen ska jag hämta min lilla tös och förbereda kvällens fredagsmys. Charkisar, kex, ostar och goda oliver står på schemat. Och jag längtar! Säsong 3 av the Fall lockar på Netflix och jag längtar efter att bara sjunka ner i sängen och slötitta. Ligga på Davids arm och bara vara. Sånt behövs också. Det kan inte alltid vara fart och fläkt och tusen bollar i luften. Balansen, det är ju den det handlar om. Annars funkar jag bara inte. Så med det sagt håller jag snart helg. Först en jobb med blogg-dag och sen helg.

Berätta, vad är dina helgplaner?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla Wolter
Ulla Wolter
6 år sedan

Hej, fina Frida! Jag blev lite full i skratt när jag läste ditt inlägg med allt du gör. Och svar, ja,det varar hela livet och det kallas just LIVET. Och efter pensionen ökar det lite för många inkl. mig. Men du verkar jättebra på att ta lite pauser med tjejträffar, frissa, massage m.m. Jag lovar du kommer att ta dig igenom alltihop! Ha nu en underbar helg med b a r a mys och roligheter! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla Wolter
6 år sedan

haha ja ibland är det too much, men precis som du säger, tar man lite pauser så blir det oftast enklare att klara av alla bollar i luften.

Sara Gunnarsson
Sara Gunnarsson
6 år sedan

Låter som en härlig helg 🙂 Ska också ha en lugn och skön helg med en hel del tvätt :p

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Gunnarsson
6 år sedan

jag har tvättberg deluxe idag! kommer tvätta prick hela dagen! #glamorouslife

mickandialog
6 år sedan

Själv ska jag softa runt i värsta mysoutfiten. Sitter och planerar snittar till mitt fyrtioårssmingel. Nyckelpigor, av tomat oliver blir givet. Mina älskade syskonbarn. Gogglar annat med. Kanske har du ett tips.
Egentligen skulle jag kommentera ditt förra inlägg.
Du har varit tydlig med vad du ville uppnå med din blogg. Tycker att du har lyckats med, eftersom du har skapat ett intresse . Det märks att du älskar din blogg. Kanske därför som jag följer den med spänning…
Du är en härlig skribent. Härlig berättarstil – privat som ickeprivat.
tror som någon ovanstående. Samarbeten lurar runt hörnet. Hoppas det.
Du är värd att satsas på.
kramis

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  mickandialog
6 år sedan

åh vad härligt med 40-års mingel! när är minglet?
Vad fin din kommentar var! tack! det är kommenterar som din som får mig att vilja fortsätta och våga tro på att det verkligen kommer hända!
KRAM!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x