Dagens outfit från igår

dagens outfit-1
My god, det blev verkligen ett sent inlägg idag. Låt oss rewind till igår eftermiddag. Min mamma och pappa hämtade Estrid och sen hade jag oceaner av tid att locka håret och sminka mig. Jag älskar när jag har tid för det. Då sitter jag och sminkar mig i sängen framför avsnitt av RuPaul’s dragrace. Det är som min typ av meditation. Sen tog vi bilen till Skanör för att fira min älskade Sara. Alla mina bästa människor var där och vi var BF (barnfria) hela bunten. Jag hade på mig en blus från Filippa K (liknande här), kjol från Baum und Pferdgarden (här, obs på REA) och gamla pumps från Bianco. Middag, quiz, musik, skratt, djupa diskussioner och en hel del tramsiga samtal och vips var klockan ett och alla fick bråttom hem. Vi blev alla lite ystra över att var barnfria men vid ett var paniken ett faktum. För de små liven tar då inte sovmorgon. Men vi fick sovmorgon! Ända tills klockan halv tio sov vi. Ljuvligt!

Så kom då söndagen. Eftersom alla hjärtans dag är på tisdag och det inte finns tid för någon speciell frukost då passade jag på idag. Fullkornsscones med cream cheese och björnbärsmarmelad. Åh, det var delicious! Sen sov jag och Estrid världens skönaste lur efter lunchen. Estrid fick mycket kvalitetstid med släkten denna helg för idag kom farmor och farfar på besök för att passa några timmar när vi gick på balett. Det kommer ett inlägg framöver med allt om baletten, för det kräver ett ensamt inlägg. Alltså, har ni sett manliga balettdansörers rumpor!? Den perfektionen kräver ett inlägg. Så är det bara.

Klockan är sent och det är hög tid att krypa ner i sängen. Vi har precis köpt hem pizza och ska kolla ikapp gårdagens mello. Åh vad jag behövde den här helgen! Lite jäkla lugn och ro, sömn, vänner, kultur och mello. Batterierna är laddade och jag känner mig mer pepp än på länge. Redo att ta mig an måndagen och veckan. Vi hörs imorgon mina fina vänner! Och tack för att ni varit så peppande och snälla trots att bloggen kanske varit lite tråkig på sistone och inte lika strukturerad som den brukar. Ni är de bästa! <3

God natt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x