En sjujäkla photolocation och bröllopsplanering

dagens outfit-1
Jag tänkte visa er min reseoutfit från i helgen när vi körde till Norge. Ledordet var såklart BEKVÄMT! Om man ska sitta i timmar är det ett absolut måste att outfiten är bekväm. Grå enkel t-shirt, mina nya röda skor och ett par vida mönstrade byxor. Och självklart en leokofta och håret i en hög enkel tofs. Bästa resefrisyren.
dagens outfit-2
Att ta en dagens outfit på en båt var ju något mer exciting än på ens gamla gata! =)
dagens outfit-3
Ni som följer mig på insta har sett att startskottet från den ordentliga bröllopsplaneringen gick idag. Jag har fått en weddingplanner-bok från Martha Stewart, av mina tärnor Sara och Madde. Den innehåller verkligen allt och helt plötsligt blir det lite enklare i vilken ände man ska börja. Idag fokuserade jag på att fylla i alla gästernas namn, nummer, mailadresser och vanliga adresser. Sen fick jag inspiration när det kom till dukningen av borden och började planera lite smått där. Jag har lite idéer på hur jag vill att det ska se ut. vi kommer ha en ganska unik och ovanlig set up när det kommer till bord och placering. Det blir ännu fortfarande lite hemligt exakt hur det ska se ut. Men titta in ikväll så ska jag ge er en sneakpeek på lite inspirationsbilder som ger ett litet hum iallafall.

Men nu kommer det officiellt blir mycket bröllop i bloggen. Men det kan väl inte någon ha något emot? Vi snackar ju bröllop! Tjohoo!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Netti Starby
7 år sedan

Vilken härlig reseoutfit och så kul med bröllopsplaner! 😀 Kramis

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Netti Starby
7 år sedan

tack fina du! Ja det är riktigt skoj med bröllopsplaneringen.

Ninni
7 år sedan

Sv: Mäktigt är verkligen rätt ord! Det är verkligen en häftig känsla.

Jag tycker att det var en fin outfit! Bekvämt kan också vara stilfullt. 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ninni
7 år sedan

Girlpower med andra ord! Och tack, kul att du gillade outfiten även om den var lite mer casual! <3

Sofia Vähäjylkkä
7 år sedan

Bröllop är sååå roligt! 😀 sv: jag är också dålig på att gå på bio, men det är härligt när det väl blir av 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sofia Vähäjylkkä
7 år sedan

men verkligen! och nu ska jag ÄNTLIGEN få planera mitt egna!

Christine's Stories
7 år sedan

Haha, cool location! Sista bilden var häftig 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine's Stories
7 år sedan

tack mitt hjärta!

Att vara någons fru
7 år sedan

Snyggaste Fridan i världen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Att vara någons fru
7 år sedan

tack min fina vän!

Regina
7 år sedan

De där skorna är ju to die for! Får Prada-vibbar av dem, och hon gör ju hur snygga skor som helst 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Regina
7 år sedan

tack! men eller hur! håller helt med! <3

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x