Fråga Frida: Har du tips på festliga skor med lägre klack?

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

”Hej Frida. Tack för allt du gör på din insta. Jag ska på ett par tillställningar i sommar och vill gärna vara fin och även på fötterna. Men med dåliga knän kan jag inte gå i högklackade skor. Jag bär oftast mer fotriktiga skor eller sandaler och de passar inte till en festligare klänning. Jag undrar om du har tips på skor som är platta eller med lägre klack som passar till fest i sommar.”

Hej! Och tack för ditt fina meddelande.
Det gör mig så glad att du, utifrån dina förutsättningar, vill vara modemodig och glammig. Så himla himla härligt! Här har du tips på 8 väldigt snygga skor som antingen är platta eller med en lägre klack. Du skrev att du använder fotriktiga skor och sandaler och därför har jag även lagt med ett par härliga sandaler som jag tycker passa bra på sommarfester.

Pumps ”Tilly” från Vagabond
Silversandaletter från Clarks
Mockasandaletter från Billi Bi
Sandal från Gant
Sandaletter från Clarks
Sandaletter i Mocka från Tamaris
Sandaler med kedja från Ellos
Rosa sandaler från Steve Madden

Hoppas du får en rolig sommar med härliga festligheter!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x