Lindex smycken levererar big time

lindex smycken-1
Titta vad fina smycken jag hittade på Lindex! Idag är min jobba-hemma-dag så jag var en sväng inom stan för att fixa mina naglar. Jag sprang in på Lindex och såg dessa smycken. Jag är så trött på de smycken jag har. Jag köper sällan smycken och jag behövde något nytt. Något som känns trendigt. Det blev ett stelt armband i guld (här) och en uppdelad ring, också den i guld (här). Bijouterier när de är som bäst.

Dessa ska jag bära imorgon när jag äntligen ska få gå på teater med min älskade älskade man. Då ska jag slå på stort. Klänning och klackaskor, bubbel i glaset och håret i värmespolar. Jag känner att jag fastnat lite i mammarutten. Praktiskt och ihopsatt på fem minuter. Jag liksom läääängtar efter mer flärd. Massa smink och fixad frisyr, genomtänkta fabolous outfits och en skogarderob att välja på. Mode har blivit riktigt kul på sistone. Och jag shoppar ju inte alltid till mig. Ibland till politikern och ibland till juristen. De måste ju också få sitt!

Idag skulle vi haft middag med Carro + boyfriend, men Estrid är inte riktigt kry. Så istället ska vi ha fredagsmys med hämtmat, finjuice i pipmugg och pyjamasparty i sängen framför Amigo. Vi börjar få kläm med det här med fredagsmys med barn och jag ÄLSKAR det. Det är nog den stunden jag ser fram emot hela hela veckan.

Min dag idag har gått ut på att göra ett, om jag får säga det själv, megabra inlägg med boktips. I kid you not att det tagit timmar. Hitta rätt böcker, göra collage i photoshop, länka alla böcker och skriva om dem. Men jag har älskat varenda sekund av det. Och ni, ni älskar ju också böcker. Det gör det extra roligt med inlägg som dessa. Så stay tuned imorgonbitti, för då smäller det!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x