Veckans wanties

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

H&M har fått in SÅ mycket snyggt! Jag älskar allt! Här är 6 godbitar som jag verkligen verkligen vill ha!

  • Polotröja i ull. Så snygg till kjol med ett bälte i midjan, till jeans eller läderbyxor. Funkar att dressa ner med gympaskor, eller upp med snygga stövlar, boots eller klackskor.
  • linneservetter i beige. Nu kommer den underbara tiden när vi bjuder på middagar, har adventsfikor, julmiddag och nyårsfester. Ett måste för mig är då att duka vackert med linneservetter. Dessa är så fina tycker jag! Också väldigt klädsamt att duka med dem ihoprullade och knutna med ett juteband.
  • Vadlång kappa. Denna är ljusgrå men visst känns det som att den drar svagt åt lila? Det är precis den här typen av oversized kappa som är så trendig i höst och vinter.
  • Ljusstake i marmor. Kan man ens ha för många ljushållare!? Nope, trodde inte det heller!
  • Knähöga stövlar. Hands down höstens absolut mest trendiga sko!
  • Liten metallbricka i guld. Jag blev så inspirerad när vi var hos Elin och Per för på deras handfat stod en guldbricka med en byredoparfym, en liten vas och en vacker handtvål. Det såg sååå lyxigt ut. Nu villhöver jag också en guldbricka.

Ha nu en riktigt mysig fredag! Jag ska kombinera vabb med att städa huset och förbereda inför morgondagens tjejmiddag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x