Snygga outfits till nyår

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Corona må göra allas nyårsplaner annorlunda från tidigare år MEN den ska inte crush my spirit! För att inte låta svåra tider styra en är det så himla viktigt att ta kontroll över hur man lever. Och att klä upp sig på nyårsafton är verkligen ett praktexempel. Ja, vi kan stanna i pyjamas hela dagen. Vi kan välja en tradig gammal bekväm klänning, vi kan ha innetofflor och gå och lägga oss vid 22. Om det gör dig lycklig så gör det, men om det är ett resultat av att du har gett upp så ta dig samma girlfriend! Här är några magiska outfits med tillhörande blingiga accessoarer och livsnödvändiga sminkprodukter som jag hoppas ska få din nyår att glittra rejält.

Outfit 1
Min drömklänning Liona dress från by Malina som matchas med riktiga lyxskor, Valentino rockstud pumps. Den ljuvliga väskan kommer från Hvisk och är en riktig karamell i garderoben. Slutligen behöver vi alla bling i öronen och dessa örhängen från H&M gillar jag verkligen till den svarta klänningen. Som pricken över i lägger man en fantastisk highlighter från Charlotte Tilbury över kindbenen.

Outfit 2
En proper knytblus från second female, som matchas med en knasig paljettkjol med fransar från H&M, gör en underbart spännande outfit. Jag matchar med nedtonade skor från Atp Atelier och väska från H&M för att inte ta fokus från outfiten. Men extra bling måste det vara på nyår och då är de drömmiga örhängena från Yves Saint Laurent ren perfektion!

Outfit 3
En MAGISK outfit är inte enbart för människor med en viss typ av kropp! NEJ! Här är en outfit för alla er lovely ladies som är thick and juicy! En underbar paljettklänning som finns upp till storlek 52, från Ellos OCH på rea! Vackra skor kommer i alla modeller och om högklackade skor inte är för dig är dessa glittriga ballerina från ASOS otroligt festliga. Superblingig budgetväska från Zalando matchas med glammiga örhängen från & other stories (för hundralappen). Och slutligen, en knallröd läpp från Yves Saint Laurent.

Outfit 4
Här har vi en glamorös men samtidigt sober nyårslook. Glitterbyxor från H&M matchas med en vacker cognacsbrun topp från just female. Silverboots från H&M funkar precis lika bra som en glammig pump och passar dig som är frusen om fötterna. Eleganta men nedtonade örhängen från & other stories passar denna look. Men för en äkta nyårskänsla bör ögonen sminkas med en mörk sotning. Jag älskar verkligen paletten från Yves Saint Laurent.

Outfit 5
Gud, jag orkar knappt själv hur magnifik denna outfit är. Lyx och bling en masse! Überlyxig kostym från Max&co med kavaj här och byxor här. Jag tänker en stram hästsvans med skarp sidbena som pryds med en glittrig hårklämma från H&M. Till en benvit kostym behövs skor i en knallig färg och dessa DRÖMSKOR från Manolo Blahnik är perfekta till. Jag matchar med en ljusgrön clutch med extra mycket bling från Zalando.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x