Träningskläderfrån I AM – en drömmig photoshoot

paula model för I AM-1
Träningskläder, det kan verkligen göra susen för motivationen. Det här är min syster Paula. Hon tränar crossfit och är typ en gudinna! Sen har vi Amelie, en kvinna jag lärt känna som är så cool. Hon hade en dröm, satsade på den och startade träningsklädmärket ” I AM” (här). Känslan av att få samarbeta alla vi kvinnor tillsammans och skapa något fantastiskt var underbar och jag fick chansen att fota min syster i det gröna träningssetet. Vi hade en riktig photoshoot och jag kände mig som en superstarfotograf. Syrran ville genast köpa även det andra setet, och hennes träningskompisar med, så jag frågade Amelie om jag kunde få en rabattkod och hon sa ja! Woop woop!

Med koden Frida15 får du 15% rabatt på träningskläderna. Byxorna är höga och tighta i midjan så de kan omöjligen hasa ner. Träningstoppen har den mest fantastiska rygg och färgerna är smickrande. Du hittar webshoppen här. Låt mig nu presentera resultatet av min photoshoot med min älskade älskade syster!

paula model för I AM-2 paula model för I AM-3 paula model för I AM-4 paula model för I AM-5 paula model för I AM-6 paula model för I AM-7 paula model för I AM-8 paula model för I AM-9 paula model för I AM-10 paula model för I AM-11 paula model för I AM-12 paula model för I AM-13 paula model för I AM-14 paula model för I AM-15

Så vacker! Så stark! Och min, min alldeles egna syrra! Så stolt över att vårt samarbete blev såhär fint och bra! Det känns också gå girlpower att göra det tillsammans med en kvinnlig entreprenör, en annan typ av krigare. Jag älskar ju kvinnor och det systerskap vi kvinnor kan ha oss emellan. Jag känner inte alls av den där missunsamheten och skitsnacket som folk alltid anklagar tjejer för. Tvärtom! Jag får så mycket styrka, kärlek och mod av andra tjejer. Precis som ni läsare, ni ger också styrka, glädje och mod. Och du, se nu till att unna dig snygga träningskläder för det är bannemej varje tjej värd!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
7 år sedan

Så stark hon är – impad till max. Och kläderna kommer få följa med mig på yoga. Tack!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Åsa
7 år sedan

men eller hur är hon! som en gudinna! jag är så så så imponerad! köpte du kläderna? åh vad skoj isåfall, jag vill liksom verkligen att det ska gå bra för Amelie som grundat märket. Jag vill ju stötta mina medsystrar. Kram på dig

Cornelia
7 år sedan

Alltså ÅHHHH vilka snygga träningskläder! Grymt fina! Riktiga powerbilder också!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cornelia
7 år sedan

Tack! Du vet att jag har rabattkod på kläderna till er läsare? Du borde köpa kläderna, de är så sjuuukt fina!

Lingon
7 år sedan

Visst kan man kommentera ett gammalt inlägg? 🙂
Så otroligt stark och fin syster du har och jag vill ha dessa kläderna bums. Läckra.
Trevlig kväll

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lingon
7 år sedan

klart man kan! det gör mig bara jätteglad! min syster är en gudinna i kid you not! Hon säger att byxorna är PERFEKTA!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x