Fråga Frida: Kan du tipsa om träningskläder?

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Vi vet alla att träning är sååååå viktigt. Det är svårt att undgå denna information när vi dagligen bombarderas med detta. Jag förstår att för den som kan träna helt oproblematiskt så är detta inget konstigt, men för alla oss som på ett eller annat sätt har dåliga minnen och känslor kopplat till träning vill jag ta ett annat grepp. Nämligen modegreppet. Det jag menar är att jag tror att ett fokusskifte kan gynna oss som har svårt att träna. Bort med tankar om hälsa, viktnedgång, mål, resultat och kondition. Istället kan vi se detta som en möjlighet till något annat. Nämligen en sportig garderob. Nu kanske du undrar varför en det ens är lönt att ha en sportig garderob om man inte tränar. Jo, det ska jag nu berätta. En sportig garderob uppmuntrar till rörelse och motion och det är det vi ska fokusera på. Inte behöver vi T-R-Ä-N-A. Vi är glada hurtiga motionärer som inte jagar resultat på gymmet. Istället har vi svinsnygga träningskläder vi drar på söndagsmorgnar när vi promenerar för att köpa frukostfrallor. Och känner man sig sämst i rummet på ett gym så hjälper det faktiskt att känna sig superbekväm och snygg i sina träningskläder. Då får man den där extra dosen power man behöver. Därför ska jag nu välja ut de allra snyggaste träningskläderna där ute just nu.

Först ut är röda träningsstights från ASOS som går upp till storlek 58. Den snygga tjocktröjan från Adidas är perfekt att dra på för höstiga promenader eller efter ett yogapass.

Den rosa sport-bh:n från Nike har extra support vilket såklart är superviktigt om man har en större byst. Denna vill jag matcha med galet mjuka och fina yogatights från Nike.

Jag älskar de blå träningsshortsen från Adidas. De har tights innershorts vilket gör så att man slipper lårskav. Varför inte matcha tightsen med ett svinsnyggt djurmönstrat linne, också från Adidas.

Jag fortsätter på shortstemat. Dessa rosa MEGASNYGGA shorts från Nike går upp till storlek 4XL och matchas bäst med ett snyggt svart baslinne från Nike.

Ofta har man redan svarta träningstights och då tycker jag man istället kan uppdatera garderoben med snygga överdelar. Den quiltade jackan från adidas är en riktig dröm tycker jag. Och den gröna långärmade tröjan från PUMA är så snygg!

Det svarta linnet är från ASOS plussizeavdelning och går upp till storlek 58. Och slutligen har vi en superfin t-shirt från Under armour som är riktigt snygg till svarta tights.

Du är värd riktigt snygga träningskläder nu! Inte sen när du tränat fram den kroppen du drömmer om. För vet du, du kanske får vänta för alltid då. Så lev nu och känn dig vacker, sportig och modig just nu istället!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x