Veckonytt #140

God morgon!

Veckans veckonytt kommer här på tidig förmiddag för vi har ätit låååång frukost och njutit av att inte ha någon tid att passa. Estrid har kollat sommarlovsmorgon och har nu fått några nya spel till ipaden. Jag måste erkänna, jag tycker det är så skönt med lite mulnare väder. Då får vi tid att bara slappa här hemma. Som ett roligt pyssel såg jag det här godis-sushi-receptet. Hur gulligt!? Det bara måste jag och Estrid göra.

Drömklänning från Carin Wester. Hur perfekt i sommar med sandaler på beachen eller strappy sandals till festen?

Drömlyxskor från Cult Gaia! <3 <3 <3

söt sommarklänning med kaffebönor. Och en sån klänning som med strumpbyxor och boots går att bära hela vägen in i hösten.

Ett gissel med sommaren är all denna hårborttagning som sker. Om du är som mig så får du lätt problem med röda prickar. Fy hundan vad jag hatar dessa röda prickar. De prickarna får mig att inte vilja ta bort hår överhuvudtaget. För hellre hårig än att se ut som en plockad kalkon. Men jag läste om den här lugnande krämen från Decleor som just är till för att lugna hud efter hårborttagning. Den vill jag verkligen testa.

Granit lanserar en premiumkollektion med tyger och väggfärger. Åh, vad mycket fint. Färgskalan är underbar! Titta på fler bilder här.

Jag älskar de här sminktipsen för att se piggare ut för det är EXAKT det jag gör varje dag i min vardagsrutin. Ljus kajal på inre ögonraden där nere, massa glow på kindben och näsa och ljus skugga vid insidan av ögat.

Jag har problem med min hårbotten. Det är som att jag inte klarar några produkter alls utan att bli torr och mjällig. Därför blev jag så nyfiken på det här med scrubbprodukt för hårbotten. Det ska jag DEFINITIVT testa! Jag peelar allt annat på kroppen så varför inte hårbotten! It makes so much sense!

På tal som peeling. Jag har helt slut på kroppspeeling och ska köpa en ny. Just nu suktar jag efter den här från This works.

Jag är alltid på jakt efter inspirerande outfits som jag sparar på min dator. På så sätt får jag ett hum om vad jag vill komplettera min garderob med. Men, jag gillar lika mycket att spara ner inspirerande bilder för att få idéer på hur jag kan styla sådant jag redan har. Som ljusa blåjeans! Dessa tips sparade jag ner på direkten!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x