En studie i sanningen bakom dagens outfit

sanningen bakom dagens outfit-1
Framför dig har du en studie i sanningen bakom en dagens outfit. Jag kallar den första bilden ”jaja knäpp av den då det börjar regna”.
sanningen bakom dagens outfit-2
Det andra mästerverket kallar jag ”äh skit i det, jag måste hitta ett lunchställe”.
sanningen bakom dagens outfit-3
Den tredje, känslofyllda bilden kallas jag ”fuck off och fuck off till din jävla krukoutlet”.

Torsdag igen och min sista jobbdag. Imorgon har jag en jobb med blogg-dag och den kommer innehålla massa fotografering, lite filmning, en ansiktsbehandling och ett härligt event på kvällen. Tidigt tidigt på lördag åker jag till Stockholm för konferens med Liberala kvinnor. Men nu ska jag ha torsdag. En helt vanlig vardag. Med jobb och sen hämtning, snabb middag, kvällsmys och nattning. När lugnet lagt sig ikväll ska jag förbereda min packning och lägga fram min outfit till eventet imorgon. Livets olika nyanser är så himla härligt. Så även de olika dagens outfit jag presenterar här på bloggen. Inte nödvändigtvis så roliga så av olika nyanser.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Paulina Gunnardo
6 år sedan

Låter skönt med variation 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Paulina Gunnardo
6 år sedan

visst gör det!!! 😉

Pia Widlund
6 år sedan

Haha, va roligt du är! ha en fin dag!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

Detsamma fina du!

Lena
Lena
6 år sedan

Härliga bilder och kommentarer!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

Du är härlig! <3

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x