En studie i sanningen bakom dagens outfit

sanningen bakom dagens outfit-1
Framför dig har du en studie i sanningen bakom en dagens outfit. Jag kallar den första bilden “jaja knäpp av den då det börjar regna”.
sanningen bakom dagens outfit-2
Det andra mästerverket kallar jag “äh skit i det, jag måste hitta ett lunchställe”.
sanningen bakom dagens outfit-3
Den tredje, känslofyllda bilden kallas jag “fuck off och fuck off till din jävla krukoutlet”.

Torsdag igen och min sista jobbdag. Imorgon har jag en jobb med blogg-dag och den kommer innehålla massa fotografering, lite filmning, en ansiktsbehandling och ett härligt event på kvällen. Tidigt tidigt på lördag åker jag till Stockholm för konferens med Liberala kvinnor. Men nu ska jag ha torsdag. En helt vanlig vardag. Med jobb och sen hämtning, snabb middag, kvällsmys och nattning. När lugnet lagt sig ikväll ska jag förbereda min packning och lägga fram min outfit till eventet imorgon. Livets olika nyanser är så himla härligt. Så även de olika dagens outfit jag presenterar här på bloggen. Inte nödvändigtvis så roliga så av olika nyanser.

No Responses

  1. Paulina Gunnardo skriver:

    Låter skönt med variation 🙂

  2. Pia Widlund skriver:

    Haha, va roligt du är! ha en fin dag!

  3. Lena skriver:

    Härliga bilder och kommentarer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *