Shoppingtips till julfesterna

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Nu kommer vi förhoppningsvis få gå på en massa festligheter! Julbord, julfester och adventsmingel, here I come! Ni har frågat mig om tips på vad man kan ha på sig och här kommer stora inspoinlägget. Här är sex saker som är så coola i jul. Svart och guld är klassiker, det är även pärlor och paljetter. Men varför inte testa en klänning i höstens trendigaste färg eller matcha din röda outfit med en knasigt orange väska? Så snyggt!

Svart sammetsblus // grön klänning // chunky halsband // svart/vit paljettklänning // avtagbar löskrage // orange skinnväska

Jag vill slå ett slag för att få större användning av din befintliga garderob genom att istället lägga till en statementkappa att bära över eller några statementaccessaorer.

Grön ullkappa // diadem med stenar // chunky kedjearmband

Rött är ju dock alltid rätt på julfesterna! Och OMG vad ASOS har mycket fint i rött! Jag har valt plagg från både ordinarie och plussize-sortimentet. Ingen kan inte klä sig som a million dollars i vinter!

Röd spetstopp // Röd enaxlad klänning // vinröd klänning // röd långklänning // röd kostym // röda klackar

Nu kommer vääääldigt dyrt och lyxigt ögongodis! Hade jag alla pengar i världen hade jag köpt allt, men nu låter jag det istället stå som inspiration för att försöka hitta liknande i en prislapp som passar mig bättre.

Rosa klänning från Taller Marmo // kjol från Paco Rabanne // väska från Jimmy Choo // boots från Dries van Noten // väska från Rosantica // örhängen från Valentino

Alltsååååå helloooooo drömklänning från by Malina!

Klassisk nedtonad lyx från Filippa K! En glittrig klänning som du hittar här eller en vit frosig glittertopp som du hittar här.

Slutligen vill jag slå ett slag för Monki. Där finns massa roliga festkläder, som också är prisvärda samt oftast går upp till XXL.

röd klänning // svart/vit väska // rutig skjorta // glittrig omlottopp // rutig kjol // transparent volangklänning

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x