Vi firade semester i Skanörs hamn

I fredags gick alla i storfamiljen, utom Fredrik, på semester. Det firade vi med överraskningsmiddag på J. Persson nere i Skanörs hamn. Anledningen till att det var en överraskningsmiddag var mest för att pappa ville överraska mamma. De hade 34-årig bröllopsdag i fredags. Som pappa sa ”34 years of love”. <3

J. Persson är en trevlig restaurang med supergod mat. Det är vår lokala före detta skolkökskock som startat den. Älskar att det är så lokalt. Det är en tapasrestaurang med utsikt över solnedgång, hav och hamnen. LJUVLIGT!

Här är familjen samlad! Harry är också med men hamnade utanför bild denna gång. Stackars. 🙁

Jag hade på mig en ny klänning från Samoon. Oj, jag kan verkligen rekommendera detta märke. Inkluderande storlekar som är true to size! Mode ska finnas för alla kvinnor oavsett storlek. Sen fyndade jag är Christian Dior-sjal i min egen garderob som jag glömt bort att jag hade. Win på den säger jag! Örhängena är nya från Mango och de hittar du här (på rea!).

Sååååå gott! Vi beställde in två XL-tapasbrickor och tre flatbreadpizzor. Räckte perfekt till oss.

<3 <3 <3

Jag struttade runt med en ny väska på armen. Och ja, låt oss prata om denna väska. Den blev min ENBART på grund av en ljuvlig kvinna som heter Louise. Denna väska var slutsåld prick över allt. I desperation skrev jag på Facebook ”vem bor i Göteborg och har vägarna förbi Åhléns city!?!?!?”. Louise fixade biffen, köpte denna lyxväska från ATP atelier och postade till mig. Alltså!!! <3 <3 <3 Sisterhood när det är som bäst.

Efter maten ville Estrid gå ner och titta på båtarna så det gjorde vi.

Ser ni solen där bakom mig? Magisk!

Estrid fick ”nu-har-du-sommarlov”-presenter och det blev dessa två böcker.

Här är ju Harry! Tänk att vi kan gå på restaurang med våra barn. De är så duktiga! <3

Estrid mös med sin bästis mormor.

Sen tackade vi för oss och lät mor och far stanna kvar och fira kärleken, äktenskapet, semestern och livet.

Jag kan verkligen rekommendera dig att ta en tur ner till Skanör och äta middag nere i hamnen. Alldeles ljuvligt är det.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x