Blev jag advokat?

blev jag advokat-1
Klockan 14.00 idag ringde jag till Advokatsamfundet. År av arbete, obligatoriska kurser, prov och muntlig examen är tillända. Varje advokat som arbetat med mig har under de senaste månaderna yttrat sig över min lämpligt. Idag var dagen jag äntligen med darrig röst fick ringa till samfundet.

”Jag har det stora nöjet att meddela att du idag blivit advokat”

Ja, så sa hon. Jag är nu advokat. Det är min titel. Advokat Svensson. Jag har arbetat mot detta mål sedan jag var 10 år gammal och nu är jag här. Det känns otroligt stort och skönt. En riktig framgång. En stor personlig milstolpe.

Nu ska jag sjunka ner i soffan med popcorn och en kopp te. Läsa en bok och njuta av att jag just idag inte måste leverera, inte måste vänta på svar mer och inte måste sträva efter något. idag ska jag njuta av denna framgång. Och imorgon med. Äh, what the hell, jag kommer njuta av detta ett bra tag faktiskt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

18 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika Nettelblad
6 år sedan

WOW! Vilken grej! GRATTIS!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulrika Nettelblad
5 år sedan

tack finaste du!

Annica
Annica
6 år sedan

Grymt! Grattis!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Annica
5 år sedan

tack gulle du! <3

Ida
Ida
6 år sedan

Härligt! Stort grattis till uppnått mål

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ida
5 år sedan

i know! tack fina du! <3

Lena
Lena
6 år sedan

Stort grattis, bra kämpat.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
5 år sedan

<3 <3 <3

Caroline
Caroline
6 år sedan

GRATTIS fina du!!! ❤️

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
5 år sedan

tack vännen!

S
S
6 år sedan

Riktigt bra jobbat! Stort grattis 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  S
5 år sedan

tack hjärtat mitt! <3

Sara Borg
6 år sedan

Stort grattis! 🌺

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
5 år sedan

tack min fina sol!

Angelica
Angelica
6 år sedan

Du är så grym!! Stort grattis

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
5 år sedan

tack finaste du!

Irene
6 år sedan

Att ha nått ett mål som man jobbat emot i så många år, det är ju bara hur häftigt som helst! Stort Grattis Advokat Frida!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
5 år sedan

tack min fina fina Irene!Jag kan knappt tro det är sant! Det känns helt enkelt riktigt fenomenalt!

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x