Blev jag advokat?

blev jag advokat-1
Klockan 14.00 idag ringde jag till Advokatsamfundet. År av arbete, obligatoriska kurser, prov och muntlig examen är tillända. Varje advokat som arbetat med mig har under de senaste månaderna yttrat sig över min lämpligt. Idag var dagen jag äntligen med darrig röst fick ringa till samfundet.

“Jag har det stora nöjet att meddela att du idag blivit advokat”

Ja, så sa hon. Jag är nu advokat. Det är min titel. Advokat Svensson. Jag har arbetat mot detta mål sedan jag var 10 år gammal och nu är jag här. Det känns otroligt stort och skönt. En riktig framgång. En stor personlig milstolpe.

Nu ska jag sjunka ner i soffan med popcorn och en kopp te. Läsa en bok och njuta av att jag just idag inte måste leverera, inte måste vänta på svar mer och inte måste sträva efter något. idag ska jag njuta av denna framgång. Och imorgon med. Äh, what the hell, jag kommer njuta av detta ett bra tag faktiskt!

No Responses

 1. WOW! Vilken grej! GRATTIS!

 2. Annica skriver:

  Grymt! Grattis!

 3. Ida skriver:

  Härligt! Stort grattis till uppnått mål

 4. Lena skriver:

  Stort grattis, bra kämpat.

 5. Caroline skriver:

  GRATTIS fina du!!! ❤️

 6. S skriver:

  Riktigt bra jobbat! Stort grattis 🙂

 7. Sara Borg skriver:

  Stort grattis! 🌺

 8. Angelica skriver:

  Du är så grym!! Stort grattis

 9. Irene skriver:

  Att ha nått ett mål som man jobbat emot i så många år, det är ju bara hur häftigt som helst! Stort Grattis Advokat Frida!

  • Frida G Svensson skriver:

   tack min fina fina Irene!Jag kan knappt tro det är sant! Det känns helt enkelt riktigt fenomenalt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *