vecka 22.

Jag har en så rolig vecka framför mig! Den är ganska lugn och därför kan jag viga massor av tid till inspiration. Fixa i trädgården, läsa, blogga, fotografera och planera inför helgen. För i helgen ska vi göra något vi aldrig gjort förut. Vi ska vara med den årliga cykelfesten som är här nere. Det enda vi vet är att vi ska få hem två okända par till oss och att vi ska bjuda på dessert. Innan dess kommer vi cykla hem till ett par för förrätt och sedan ett annat par för huvudrätt. Än så länge utlovas strålande sol och 20 grader!

På lördag ska vi fira Paulas födelsedag och det ser jag också fram emot. Hennes kalas brukar alltid vädermässigt bli startskottet för sommaren. Vi får hoppas att det blir likadant i år.

Jag ska ut och äta med Hedda en kväll denna vecka och det är liksom livselixir. Att ostört sitta ned med en väninna och äta, prata och skratta. Det är stunder som dem som ger en luft under vingarna!

Så skön, rolig och inspirerande vecka! Och många roliga outfits att planera och mängder av poddar att lyssna på när jag fixar i trädgården.

Hur ser din vecka ut?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x