Smink är kul!

Vi har haft en så himla fin helg. Eller fin för mig och David och kanske lite tråkig för Estrid. För vi vuxna har äntligen haft tid att storstäds hela huset och SOM jag njuter nu! Och så har vi haft massvis med tid för trädgården. Jag har grävt klart min snittblommerabatt, jordförbättrat den och sått fröer där. DREAMY!

Estrid har fått njuta av många timmars iPad vilket varit som en dröm för henne förvisso. Vi har också hunnit med filmkväll, spelkväll och livets första sminklektion med pappa som modell.

David är så fin och tålmodig. Han bara satt där och tyckte det var mysigt att bli pysslad med. Estrid älskar att sminka honom och göra frisyr. Just nu gör hon mycket looken som hon själv kallar ”rock-luggen”. Oklart var hon fått det ifrån och jag är glad att David inte lämnar hemmet med denna rocklugg.

Pappa är finast i turkos ögonskugga tycker Estrid. <3 Och David berömmer henne så för färgvalet. De två alltså! <3 De bästa i livet.

Förra veckan var helt vidrig. Jag har under hela min karriär aldrig haft så mycket att göra. Jag jobbade till sent på kvällen varje dag och det enda jag hann få i mig som lunch om dagarna var en varmkorv på seven eleven eller en burgare i bilen. Jag var med andra ord väldigt mycket i behov av vila och att komma i kapp i huset med allt som behövdes skötas om här hemma. Veckan som kommer är mycket lugnare. Jag kom ur gängorna lite när det kom till bloggen men har nu förnyad tid, ork och inspiration.

Nu ska jag hålla söndagskväll med den här 70-tals tanten! <3 Hoppas du också hade en fin helg!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x