Veckonytt #131

https://youtu.be/iWW0uQ9REMI

Jag har börjat följa Jenny Brandy Grönberg överallt. Hon är så charmig och gullig, och kreativ och talangfull och verkar all in all vara en toppenkvinna. En sån man vill va BFF med. Hon har, tillsammans med sin ljuvliga dotter (som också heter Viola) gjort en film när hon organiserar sin platsbyggda bokhylla. Åh bokporr när det är som bäst. Och charmigast! Här är hennes insta.

Oj oj oj vad dessa skor är snygga! De är högt uppe på min önskelista. Jag älskar hela den här 90-tals reviven. Fler strappy heels till folket säger jag. Dessa godingar hittar du här.

Något som jag älskar, enda sedan jag såg det på Megan Markle, är en kostym med shorts. Så otroligt snyggt till sommaren. Denna kostym från Gina tricot är everything! Den finns också i gult (så otroligt snyggt) för den modiga.

Något jag aldrig köper är strumpor. Jag kan inte minnas en enda gång i mitt vuxna liv som jag köpt strumpor. Strumpbyxor har jag köpt och någon glittersocka men aldrig vanliga strumpor. Det är nämligen min mammas basutbud i presentkalendern hon gör till oss på julen. Men jag gillar verkligen hur strumpor kan göra en hel outfit. Jag hittade märket Swedish stockings och genast favoritmarkerade jag typ 10 par. Jag är väldigt förtjust i dessa, dessa och dessa.

Du vet att jag alltid tjatar om vikten av att drömma. I allt. Hela tiden. Nu får jag medhåll!

Jag har precis hittat där här märket också. Underprotection. Gud så vackra underkläder och badkläder. Som praliner hade de legat i underklädslådan. Det är annat än de urtvättade bridget jones trosorna jag sportar.

Mina tjejer på Just wanna have fun har nu startat sin tredje omgång av #jwhfstylechallenge. Varje dag har ett tema. Ni som följer mig på instagram såg att dagens tema var randigt. Detta är ett så roligt sätt att utmana sig själv i att kombinera outfits och återupptäcka sin garderob. Jag har redan nu lagt upp en sneekpeak på morgondagens outfit på min stories.

Matskribenten Karin Ericsson bloggar om kanderade violer och massa annat fint man kan göra med violer. Så dreamy!

The glitterguide listar sina favoriter när det kommer till plussize-modebloggare. Jag ska gå in prick nu och följa dem ALLA på insta! <3

My oh my, varför ser min hud inte ut exakt såhär?!?!?! Detta är skincaregoalz mina vänner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x