Ett superduper romantiskt dygn på Grand i Lund #1

Nu har David äntligen redigerat bilderna från Grand Hotel i Lund och det ska bli så roligt att bjuda in er att följa med på vår superduperromantiska staycation. Vi hade bröllopsdag 11 november och i helgen skulle vi fira oss och vår kärlek. Vi checkade in på lördagen och kom upp till vårt rum.

Vi bodde i Jättesviten Finn. Ett helt magiskt vackert rum (eller magiskt vackra rum i plural borde jag skriva!). Det kändes så otroligt lyxigt och flärdfullt. Helgen skulle bestå av lika delar njut och jobb. Bloggjobb så vill säga. Vi älskar ju att arbeta kreativt tillsammans och med tillgång till ett helt hotell sprang vi runt som barn på julafton. Vi har fotat så otroligt mycket fina bilder.

Vi började vår vistelse med att bo in oss lite i rummet och ta några outfitbilder. Här ser du mig i färd att sätta den sista touchen innan fotografering av den här toppen och de här byxorna från Alice dot.

Vårt rum bestod av ett sovrum, ett vardagsrum, en toalett och ett stort badrum. Det var helt fantastiskt! Jag älskade den anrika, vackra och romantiska inredningen. Det kändes väldigt slottslikt.

Jag ville bjuda David på lunch så vi traskade ut i Lund. Jag hade nu på mig en annan outfit som vi passade på att fota på vägen. Stackars hotellpersonalen måste trott att jag var helt galen för varje gång de mötte mig hade jag en ny outfit på mig.

Vi gick till Klostergatans vin & delikatess vilket är en av mina favoritlunchställen i Lund. David drack skumpa och åt anka. Jag åt en underbar räkmacka. När vi kom tillbaka till rummet väntade en liten överraskning.

Åh, denna fina stod på bordet när vi kom fram. Hur omtänksamt och gulligt?

Vi fortsatte med våra fotograferingar och jag måste säga att det kändes som en dröm som blev sann. Så många gånger jag sett influencers som får möjlighet att fota på fantastiska locations och nu fick jag denna möjlighet. Verkligen en stor grej för mig.

Vi fotograferade inte bara kläder utan även accessoarer, smink och andra roliga samarbeten. Och det är lätt att få till fantastiska bilder när man dels har en vacker location och dels en fantastisk fotograf vid sin sida.

På eftermiddagen tog vi en avstickare till ett café och delade på en tårtbit och drack vars en kaffe och sen tillbaka till rummet.

Det var inte bara jobb. Det fanns massa tid för avkoppling också. När eftermiddagen gick mot kväll tog jag ett varmt bubbelbad och sen unnade jag mig ostörd telefontid. Den kan väl ändå vara den ultimata lyxen!

I del två får du se bilder från kvällens flärdfulla middag, kvällsunderhållningen och bilder från den lyxiga frukosten. Så stay tuned!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anneca
Anneca
4 år sedan

Vilka vackra bilder!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Anneca
4 år sedan

Tack skatt!

Helena
Helena
4 år sedan

Väldigt fina och inspirerande bilder. Tycker mycket om din stil också 🙂 Varifrån kommer det vita linnet? Jag tror halsbandet du har till är från Mango.

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Helena
4 år sedan

Det är faktiskt en tunnstickad tröja från H&M. Tack för dina fina ord! Kram!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x