Veckonytt #132

HM har fått in det här snygga fatet. Väldigt artilleriet om du frågar mig. Stort läge för att fynda trend till budgetpris.

Mina luktärter är ni i sin blomlåda och jag LÄNGTAR tills de har börjat växa till sig rejält och blomma. Jag köpte min fröer från Cecilia Wingård. I juli kommer hon ha sin årliga luktärtsfestival och jag vill för inget i världen missa det.

Ett av mina drömhus här nere på Näset är nu till salu. Sekelskifteshus, med kakelugnar (ja plural!) precis vid havet. Wow, det kan inte bli mer drömmigt än så.

Dessa trosor är SÅ fina. Det finns en matchande bh till och jag blir väääldigt sugen kan jag säga. Jag har mer och mer börjat spana in Monkis sortiment igen. Det känns som att märket hottat till sig.

info@imaxtree.com

Elle har en grym guide just nu till de 9 hetaste skotrenderna våren 2019. Jag hoppar klumpiga gympaskor men tackar ja till cowboysboots.

I skrivande stund har jag precis klickat hem den här nagelolja. Jag läste den här artikeln om hur man kan vårda sköra naglar och kände att jag slaviskt ska börja olja in mina naglar från och med nu.

Är du ute i dejtingdjungeln? Jag är som bekant inte det, men jag minns allt för väl hur himla svårt det var. Den här guiden var faktiskt ganska klockren. För visst, om vi ska vara helt ärliga, man vet typ ganska direkt om den man träffar är något att ha. Man bara blundar för det.

En midsommarnattsdröm. <3 Den har jag sett flera flera gånger. Den har premiär på Malmö opera i mars nästa år och jag vill väldigt gärna se den. En fantastisk uppsättning!

Jag tittar inte på Game of Thrones, men smink fångar alltid mitt öga. Urban decay släpper nu en GoT-sminkkollektion. Väldigt festligt om du frågar mig.

Det här receptet, på broccolisallad med soltorkade tomater och feta, från Diadonna ser helt sagolikt ut! Ska genast skriva ut receptet och laga det till middag i veckan. Vi har ju sån tur att Estrid äter det mesta och både broccoli och kikärter är favoriter hos henne.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x