Att lära sig valkampanj kommer tidigt i vår familj

valarbete-1 valarbete-2 valarbete-3 valarbete-4 valarbete-5
Nu är valrörelsen igång. Det är helt otroligt kul för en politiknörd som mig. I helgen har jag bladat flyerutskick och sedan cyklat runt i Skanör och lagt i brevlådorna. Att bunta de olika flygbladen visade sig vara en perfekt lek för Estrid som var superduktig på att lägga alla i rätt ordning. Sen gick vi ut i området, jag med promenadskorna på och Estrid på röda faran. I varje brevlåda kom ett utskick med Liberalernas nationella politik, den regionala och den kommunala. Och visst är det mitt ansikte du ser på den kommunala lappen.

Det börjar dra ihop sig till valdagen nu. Imorgon öppnar förtidsröstningen och sen kommer rösterna ticka in enda fram till den nioende september. Jag längtar längtar längtar efter valdagen. Det är en oerhörd spänning som byggts upp i hela landet nu och jag ser fram emot att få veta slutresultatet. Jag och David har blivit inbjudna att närvara på en valvaka i Malmö tillsammans med mina älskade Malmöliberaler. Jag hoppas på en glädjefest och inte en sorgevaka. =)

Jag har en känsla. Vi får se om den stämmer. Jag tror att Sverigedemokraterna blir det största partiet, dock inte med egen majoritet. Det hade ju varit en ren och skär mardröm. Jag tror också att Annie Lööf blir statsminister. Ja, den om lever får se helt enkelt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Mickandialog
Mickandialog
5 år sedan

Ska bli spännande. Är själv medlem iliberalerna.
Lramis

Icka
Icka
5 år sedan

Hoppas VERKLGIEN på ett byte av stadsminister och regering. Heja Alliansen! 😀 Jag vill helst se Ulf K som stadsminister men tror du kan ha rätt angående Annie.

Har nyligen hittat hit via din kommentar hos BK, så glad över det. Vilken himla grym blogg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Icka
5 år sedan

ja vad skoj att du hittade hit från BK! Du är SÅ välkommen. Förlåt att deet tagit lite tid att svara på din kommentar. Det har varit bråda veckor på sistone. Nu taggar vi för en alliansregering!

Marie
5 år sedan

Jag hoppas inte det stämmer att Sd blir största parti. En skam för Sverige och helt obegripligt i mina ögon.
Kram

Sara Borg
5 år sedan

Å, vilka barndomsminnen! Min pappa var kommunpolitiker och jag kommer så väl ihåg hur viktig och uppskattad jag kände mig när jag från väldigt tidig ålder fick vara med och sätta upp kampanjaffischer och sedan sortera valsedlar och köra runt och lägga dem i brevlådor. Jag är ju uppvuxen i glesbygd där det kan vara flera kilometer mellan husen, så att cykla var inget alternativ för oss. Det blev i stället många mil i bil, bara pappa och jag. Jag minns det som väldigt mysigt 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
5 år sedan

vilket underbart och fint minne! <3

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x