Säg ja till allt i ett år

säg ja till allt-1Vad skulle hända om man sa ja till allt som kom i ens väg under ett års tid? Jag var nyfiken. Mitt nyårslöfte blev att testa. Först var det mest som något man bara säger. Hej, jag säger ja till allt. Som att prata ut i ett tomt rum. Men så börjar det hända grejor. Utan att jag inte riktigt märkte när så hade något plötsligt hänt. Bloggen tog fart. Politiken tog fart. Min känslor tog den riktning jag önskade. Jag började träffa människor jag fantiserat om och få idéer jag tidigare beundrat andra för. Vissa kallar det för law’s of attraction och andra för struntprat, en tredje menar att om man satt upp mål så kommer man ta steg mot dem. Omedvetet som medvetet.

Oavsett vilket, så har det hänt så mycket i mitt liv. Vissa dagar burrar jag upp fjädrarna av stolthet och andra dagar kryper jag ihop som en ynklig liten kycklingunge och undrar vad jag egentligen tagit mig för. Vatten över huvudet? Uppblåst ego? Hur ska jag få ihop allt? Jag sa ett år och ett år ska det bli. Sen ska jag se var jag är. Vad har hänt i mitt liv när jag den 31 dec 2015 firar tolvslaget och ser på fyrverkerierna?

Den största lärdom jag tar med mig från detta är att det är läskigt att ta steget ut i det okända. Tacka ja först och tänka efter sen. Men det är av det läskiga man växer. Tack vare att jag trotsat det läskiga blev jag idag uppringd av Gulan Avci som ville prata Liberala kvinnor. Tack vare det läskiga ska jag på bloggalej på Savoy nästa helg och mässa denna. Tack vare det läskiga har jag blivit den jag drömt om att vara och gör det jag drömt om att göra. Jag har fått ett innehållsrikt liv, i vilket det händer saker. Möten, människor, uppdrag och samtal. Jag blir berikad och får genom blogg, jobb och politik både min hjärna och kreativitet tillfredsställd.

Så, vad har du att förlora? Säg ja till allt som kommer din väg i ett år och se vart du har hamnat om ett år.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Fru Sederblad
8 år sedan

Du har så rätt och på fredag ses vi!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Fru Sederblad
8 år sedan

ja det gör vi! jag längtar!

Hanna Suleika
8 år sedan

Ses vi imorrn??? 🙂 🙂 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Suleika
8 år sedan

jaaa ska du också gå på mässan! gud vad kul! jag kommer också!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x