Veckonytt #146

Emma Watson, denna gudabenådade smarta vackra underbara alla superlativivärlden, startar en stödlinje för kvinnor som utsatts för sexuella trakasserier. WOW! Bara WOW!

H&M har fått in detta ljuvliga underklädesset i siden! Visst är det farligt habegärligt!?

En perfekt höstkappa i ull och kashmir? Eh, ja tack! Filippa K skapar som vanligt perfektion.

Trendspaning coming up! Här listar ELLE de viktigaste trenderna för hösten 2019. Nummer 1, 2, 8 och 9 är mina favvisar.

Jag vet jag vet, lite heavy på Filippa K tips nu, men denna klänning är för magisk för att inte visa upp!

Copenhagen fashion week är över och jag tycker alltid det är lika delar roligt att spana in bilderna från catwalken som de streetstylebilder som tas i samband med visningarna.

Även Baaam listar sin trendspaning inför höaten 2019. Vissa trender är samma som hos Elle, men Baaams spaning är faktiskt snäppet vassare och mer utförlig. Vilken trend kommer du rocka? Nummer 7, 10 och 12 går verkligen hem hos mig.

Baum und Pferdgarten! Vilket märke! Prick allt är så fint. Denna kofta är magical!

En mossgrön sidenblus med knyt i halsen! Ja, tack! Enligt mig ett måste i varje kvinnas garderob. Du hittar den här.

För egen del vill jag införskaffa en portfölj eller liknande. Idag använder jag min handväska som handväska OCH släpar med alla klientakter. Det funkar inte. Efter 7 år i yrket är det skamligt att jag ännu inte har en portfölj! Men den behöver inte vara så traditionell. En rejäll stadig handväska funkar också. Jag har spanat in den här godingen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x