Veckonytt #59

veckonytt1
Fy bubblan vad krassliga vi varit i helgen. Och inte är det mycket bättre idag ska ni veta. De där förskolebacillerna kan totalt knocka en vuxen. Jag försöker peppa mig själv denna morgon med dels detta veckonytt och dels vetskapen om att jag jobbar tre veckor och sen väntar lite julledighet. Åh så ljuvligt! Nu till veckans tips!

Denna stickade tröja från Weekday är så himla snygg. Jag tänker tight pennkjol och höga boots, eller tighta jeans och loafers. Himla himla snyggt och jag tycker faktiskt att den går att bära både på jobb och privat bara beroende på hur man stylar den.
veckonytt2
Ellos julbilder är så himla härliga. Den där ringen med ljus i tycker jag är så snygg och jag vill verkligen ha den här hemma. Jag tänker att man borde kunna använda den året runt. Tänk att binda midsommarkrans runt den och så funkar den perfekt till sommaren också. Och de mörkgröna linnelakanen. Så ljuvliga! Se fler bilder här.
veckonytt3
Alltså hur lyxigt ser inte det här soffbordet från Åhléns ut!? Det kostar förvisso 2.500 kr men hade kunnat säljas med minst en nolla till på vilket auktionshus som helst.
veckonytt4
Märker ni hur julpeppad jag är? H&M homes julinspiration är också så himla himla fin! Se fler bilder här och låt dig inspireras att ta ditt jupyntande till nya höjder.
veckonytt5
Jag älskar denna artikel med tips på att få en att känna sig som den superkvinna man är! Läs och inspireras!
veckonytt6
jag är så sugen på ett set med topp och byxa i sammet, eller kavaj och byxa i sammet. Detta set från Stine Goya är helt magiskt!
veckonytt7
Veckans powerkvinna är Henny Tillberg. Gud vad jag gillar henne. Hon är en partikamrat till mig, men numera mycket mer än så. Hon är 19 år och den yngsta i kommunstyrelsen i Kristianstad. Fattar ni så cool hon är. Hon har precis, till min stora glädje, börjat blogga och det gör mig riktigt glad. Fler politiker borde blogga och vlogga. Där är framtiden I’m telling you!

Ha nu en riktigt fin vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Henny
6 år sedan

Wow, du är underbar Frida!
Kram

Christina
6 år sedan

JAg har just njutit av dina bröllopsbilder i tidigare inlägg. Fantastiska bilder! Ser ut som en dröm och du är så vacker i din klänning!

Önskar er all lycka <3
Kram Christina

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x