Veckonytt #128

veckonytt1
Välkommen måndag! Välkommen veckan! Fler än jag som var dödligt trötta i morse? Resultatet av detta är att jag inte hann få iväg blogginlägget i morse utan jag smiter in här på lunchen. Först ut är ett tips på en matta. Den heter Grimsby och är från Mio och den är på min önskelista. Den kommer vara perfekt i biblioteket.
veckonytt2
Net-a-porter är min go to plats för modeinspiration. Det är ju egentligen en webshop men de gör massa modeartiklar på hemsidan också och dessa älskar jag. Här är en artikel om den ULTIMATA våraccessoarguiden. Thank you!
veckonytt3
Mina torsdagar är veckans bästa dag. För nu har HBO äntligen börjat visa säsong av the good fight. Åh vilken bra serie det är. Så mina torsdagar består av PT-träning, Estrid nattas av David och jag parkerar mig i soffan och tittar på the good fight, legacies och the magicians. Mina bästa serier just nu!
veckonytt4
Net-a-porter har också gjort en bra artikel om runway to streetwear. Alltså hur man kan använda catwalktrenderna på ett mer bärtbart sätt. Sådana artiklar älskar jag.
veckonytt5
Mrs Mighetto som vi ju alla ÄLSKAR har släppt en ny tavelkollektion. MEN nu går det också att köpa kort och presenttags. Åh vad ljuvligt! Jag vill alltihop!
veckonytt6
När bokreans annonser har flimrat förbi mig har denna bok fångat mitt öga. Såhär står det om boken. ”Inom odlingsvärlden finns några av de knäppaste, roligaste, vildaste och mest inspirerande galenpannor som du någonsin kommer träffa. Världens mest visionära trädgårdsmästare är allt från aristokrater och detroniserade prinsessor till rättshaverister och eremiter i grottor.” Det handlar om odlarens livsöde och berättelser. Så poetiskt och vackert det hela verkar.
veckonytt7
Yayanaomi har skrivit så himla fint och viktigt om förebilder, kroppshets och det NORMALA med bristningar. In och läs och känn dig upplyft och stärkt av hur du ser ut exakt just nu. <3
veckonytt8
Min bästa pysseldrottning Helena Lyth har gjort ett inlägg samlat med sitt bästa påskpyssel. Nu är det tvek om vi kommer påskpyssla något inför påsken. Jag har noll tid, energi eller lust att pyssla. Jag vill bara vara utomhus i trädgården. Men på påskafton, i väntan på kvällens påskmiddag, kanske vi sätter och pysslar något för att få tiden att gå.
veckonytt9
Anna Wintour listar 5 plagg alla måste ha i basgarderoben. 
veckonytt10
Baddräktskärlek de luxe!!! <3 <3 <3 <3 <3

Ha en fin dag kära vän!

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
4 år sedan

Häftigt snitt på baddräkten!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
4 år sedan

visst är den underbar! som ett konstverk!

Zilia Ving - från kråkbo till drömhus
4 år sedan

Vilken härlig blogg du har!! Allt det goda av livet, liksom! 😀 <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson

vilken fin komplimang! tack! <3

Eva
Eva
4 år sedan

Ett härligt inlägg me like 🙂 gillar dina inlägg har du beställt därifrån? net port ? ha en solig dag

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x