Veckonytt #74

veckonytt1
Jag kickar igång veckans med den största av alla girlbosses. Hon är väl mer en supermegaguru! Oprah! <3 Den här artikeln med henne är så himla inspirerande!
veckonytt2
Ibland är artiklar om ”så vet du att relationen är bra” rätt så tramsiga, men den här var faktiskt riktigt fin. 3 tecken på att man lever i en sund relation, och jag kan skriva under på dem allihop.
veckonytt3
Ren och skär byxperfektion från Zara.
veckonytt4
En artikel om att stress kan vara smittsamt. Jag är inte ett dugg förvånad! När jag studerade juridik så var det helt galet vad vår betygstress, tentastress, framtidsstress smittade varandra. Mådde man inte kass innan så gjorde man det då. Så vad lär vi oss av detta? Om du inte kan stressa ned för din egen skull så gör det i vart fall för din medmänniskas skull!
veckonytt6
Fattar du att denna frukost är typ hälsomat!? Overnight oats med choklad! Hur drömmigt?


För att du riktigt ska vakna till och tagga till denna måndagsmorgon tänkte jag att vi skulle bli lite feministförbannade. Nya Zeelands nya premiärminister är en 37-årig powerkvinna. Trots att hennes nya jobb i sig är tillräckligt intressant för att fylla en timmes intervju valde intervjuaren att fokusera på hennes graviditet. Men inte bara att hon var gravid utan även när.  Hon och hennes man blir såklart chokade och försökte hålla god min, men vad fan, man reagerar ju med avsmak. Kolla in videon!

Nu ska jag kicka igång den här veckan! Det är en SÅÅÅÅÅ rolig vecka. Ska vi avsluta med en traditionell to-do lista? JA!
Måndag – en heldag på byrån. Dagens höjdpunkt blir att ringa en väldigt omtyckt klient och meddela att Migrationsdomstolen ändrade Migrationsverkets beslut och hen fick uppehållstillstånd. <3
Tisdag – Ska på riktigt powerlunch med Carro som driver världens grymmaste matblogg!
Onsdag – Yes, äntligen dags att gå till min nagelguru Elin på Studio B. Att gå och fixa naglarna hos henne är lika härligt som att gå på spa. Me like! Om du bor eller jobbar i Malmö MÅSTE du gå till henne.
Torsdag – Jag har bokat in bästislunch med Christina på torsdag. Vi ska gå till ett av mina favvolunchställen, Njutbar. Älskar det stället! Sen blir det familjeträning på Formtoppen och sen avslutas kvällen med styrelsemöte för Liberalerna Skåne.
Fredag – min jobb med blogg dag inleds med frukostmöte hos Excuviance. Vi har spännande planer att diskutera. Sedan fortsätter dagen med sedvanligt bloggarbete.
Lördag – På lördag kommer Madde och Sara över med män och barn för lite hederligt påskpyssel. Vem är jag ens som roddar ihop en pysseldag? Väldigt stolt över min inre Martha Stewart just nu.
Söndag – inga planer förutom Estrids gympa på morgonen. De ska få lära in en gympadans och vara med på gymnastikföreningens show. Alltså <3 <3 <3 milstolpe i livet!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Låter som en toppenvecka!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

Nu kommer en toppenvecka till! <3 Hoppas du också får en fin vecka!

Sanna
Sanna
6 år sedan

Hej Frida,
Har så mycket positivt att skriva till dig nu att jag inte kunde låta bli. Först och främst kul med Youtube-satsningen, har kollat på den med livsciklarna och ska testa själv snart. Älskar sådant 🙂

Sen var jag på ansiktsbehandling hos Exuviance delvis pga rekommendation av dig och wow, vilken härlig upplevelse. Köpte även med lite produkter som ska bli spännande att testa. Ska bara göra slut på mina nuvarande först. Ser fram emot att höra vad som kommer ut av ert möte på fredag.

Sen det viktigaste i min värld just nu, förlossning. Har lite mindre än 2 månader kvar till bebis är beräknad och så lyssnade jag på podden Vattnet går där du pratade om din förlossning mm. Så bra att lyssna på, speciellt om man som jag har stissat upp mig för att spricka. Du har så rätt i att det är inte där fokuset ska ligga. Sån igenkänning med foglossningen vid blygdbenet, vagga fram och BM som säger att Jaaa, så är det, det är normalt. Och sen inget mer med det. Tacksam över att jag har stillasittande jobb så det går ändå bra. Och man tänker ju hela tiden att man inte ska klaga, vara duktig osv, vill ju inte att mina kollegor ska få mer att göra för att jag är gravid.

Sorry för lång kommentar men tack för en fantastisk blogg. <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sanna
6 år sedan

Men SLUTA det är förbjudet att be om ursäkt för en lång kommentar. FATTA så sjukt glad jag blev av din kommentar! Jag är verkligen jätteglad att du tittar på mina youtubevideos och du får gärna berätta hur det gick med dina livscirklar. Jag tror verkligen på att de kan göra en stor skillnad. Och sen så är det ju bara så härligt att du köpt på dig lite Exuviance. Det är verkligen magiska produkter. Och så slutligen, din förlossning. Grattis till bebis! Vilken häftig grej. Du ska inte vara rädd inför förlossningen gumman. Och det är för jäkligt det här med foglossning. Så sjukt att man bara ska gilla läget och stå ut. Jag hade sådan fruktansvärd smärta. Jag önskar dig all lycka till med förlossningen. Lova att du berättar hur det gick! <3

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x