Veckonytt #46

veckonytt1
Så har måndagen kommit. D-day if you will! Storstadstjejen ska bli villakvinna. Malmöbo ska bli Skanörbo. Malmös stökiga strand ska bytas ut mot Skanör och Falsterbos internationellt hyllade kritvita stränder. Jag är SÅ redo! Och även du misstänker jag, för om jag inte tjatat hål i huvudet på dig vid det här laget så är du en übermänniska! Nu över till veckans veckonytt!

Nu har jag äntligen sett klart a handmaid’s tale och vet du, det är den bästa serien jag sett i hela mitt liv. Stark, feministisk, fantastiska skådisar, grym regi, filmad på det snyggaste sätt jag någonsin sett. Alltså jag kan inte nog hylla den här serien. Jag blir också mallig att just denna bok blev vald att bli en serie då även jag såg något speciellt i denna bok och valde den till mitt examensarbete på IB. Gör dig själv en tjänst och se denna NU!
veckonytt2
Miljonista har skrivit ett bra inlägg om ekonomisk feminism. Läs!
veckonytt3
Mokkasin har skapat den drömmigaste av Alice i Underlandet världar i hennes barn lilla lekstuga. Inför att den skulle säljas blev den inred. Jag har pinnat prick varenda bild och är mållös av talangen i denna kvinna. Titta och inspireras!
veckonytt4
Johanna Bradford väljer färger till sitt kök och jag typ dregglar! Åh vad roligt att få måla färgprover överallt och skapa den perfekta looken!
veckonytt5
Fina Helena Lyth som jag tycker så himla mycket om har nu skaffat kontor tillsammans med Huslikheter och Hemmafixbloggen. Fatta så inspirerad jag blir när jag ser dessa tre bloggare gå samman och verkligen göra blogbusiness med kontor/lokal och hela baletten. De kommer inreda det helt magnifikt!
veckonytt6
Min fina Christin, som jag också tycker så himla himla mycket om, visar upp sitt torp i sin blogg. Alltså <3 <3 <3 bara jag som vill vara där prick nu?

Nej, detta är ju uppenbarligen ett tidsinställt inlägg för när du läser detta är flyttfirman här, flytten är igång och jag och David har säkert blivit ovänner fyra gånger och Estrid haft tre utbrott. Men snart snart snart är vi one big happy family i skanör!!!! Vi hörs ikväll va? Ja, kom in ikväll! Då pratar vi mer om dagen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Heléna
6 år sedan

Hoppas det har gått riktigt bra med flytten! Härliga bilder 😀 Kram <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Heléna
6 år sedan

Vi är framme, vi överlevde och nu ska vi bara komma i ordning (vilket visat sig vara något av en process!)

Christin - Midis
6 år sedan

Men hallå!!! Va fint. Tack söta du. Ser fram emot drömmiga skanör-bilder!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christin - Midis
6 år sedan

drömmiga bilder coming up!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x