Veckans to do och osorterade tankar

to do lista-1
Då var det måndag igen och vi har en hel semestervecka kvar! Och den ska dessvärre bara handla om det som är på bilden ovan. Packa ihop lägenheten!

Jag har känt mig lite nere på sistone och jag vet såklart att det har lite att göra med PMS och mycket att göra mer flyttkaos. Jag känner att jag är lite i en rävsax. För jag vill verkligen att denna blogg ska vara en oas av feelgood, pepp och motivation. Jag dras så lätt ner i deppigheten när folk i min närhet är deppiga och negativa. De som går i mol passar inte med mig, jag vill ju bara gå i dur. Men, inspirationen tryter lite när jag är mer mol än dur. Jag kan ju inte gärna komma in hit varje dag och gnälla över flyttkaos, och ändå så känns det som att jag inte gör annat än klagar.

Så blir jag stressad. Stressad att ni ska tycka min blogg blivit sur och trist, oinspirerande och tråkig och att den peppiga Frida blivit Moping Myrtle. Och att ni ska lämna mig. Men att å andra sidan fejka en superpeppig fasad har å andra sidan aldrig legat för mig heller. Jag tycker det lyser igenom raderna i en blogg när bloggaren inte är sann i sina känslor.

Och jag är liksom inte deppig och ledsen. Jag är mer oinspirerad och går runt i ett vaccum och väntar på att tiden ska gå. Jag är mer tråkig än ledsen. Intetsägande för tillfället. Jag har inget att fota här hemma för allt fina är nerpackat, jag kan inte ta roliga outfitbilder får majoriteten av kläderna ligger i sopsäckar och highlighten i bloggen blir ju när vi gör utflykter, men det gör vi ju inte varje dag.

Som jag skrev i titeln, detta är helt osorterade tankar, utan ordning och reson. Tack för att du hade tålamod med min svamliga text och hoppas du har ork att fortsätta titta in. Men vad ska jag egentligen hitta på nu när min inspiration går på lågvarv? En intervju? Frågor och svar med mig? klädcollage? inredningscollage?

Åh, det var skönt att få skriva av sig lite. Jag försöker att inte stirra mig blind på min bloggs statistik, och visst kan jag unna mig en dag med trist blogginnehåll. Men veckor? Står ni ut?

Kram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

37 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
6 år sedan

Man får må dåligt eller känna sig deppad. Tror faktiskt det är viktigt att visa båda sidorna i livet :). Livet är ju som en berg och dalbana, ibland bara uppåt och ibland neråt. Tänker att läser man får man följa med på resan 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson

bra sagt! det är ju precis så!

Sandra Olsson
Sandra Olsson
6 år sedan

Fina, härliga du. Tack för att du är ärlig och mänsklig. Det är bara skönt för mig som konstant är oinspirerad och trött att ha någon att hålla i handen. Jag blir peppad av din trovärdighet och ärlighet och känner mig inte lika ensam. Sänder dig en stor varm kram. Självklart är vi med med dig genom detta också, och ser framemot att se det nya huset så småningom. Puss till dig!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra Olsson
6 år sedan

men alltså nu blir jag alldeles lipig! vad fin du är! med er bakom, bredvid och framför mig blir jag större än störst! <3

Erica
Erica
6 år sedan

Är befriande att bloggen är verklig och jordnära , tack för en bra blogg ☀️

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Erica
6 år sedan

jag blir så rörd! tack tack tack! du är så fin!

Sanna
6 år sedan

Jag orkar, och jag väntar så gärna så gärna. Du har kvalitet så det räcker och blir över Frida, det är okej att tumma lite på sin egen prestationsribba ibland. Det tycker jag känns så tydligt, något som jag inte tycker skriker och utstrålar särskilt mkt kvalitet/kreativitet/tanke kan mina läsare bara ÄÄÄLSKA. Och tvärtom. Jag läser dock hemskt gärna om när folk flyttar. När de packar. När de fixar, när de funderar och resonerar. Det tycker jag är underbart i alla fall, inspirerande och härligt. Så inredningskollage – YAY, Frågor och svar – YAY, Inlägg om dina växter – YAY, Veckonytt – YAY, tankar & resonemang kring ert nya hem – YAY. För att nämna några av de saker jag hemskt gärna läser 🙂 Kram till dig

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sanna
6 år sedan

men alltså tack! vet knappt vad jag ska säga! denna kommentar sparar jag i mitt hjärta! jag ska genast skriva upp vad du vill se med av så kommer de upp inom de närmsta veckorna. Stor kram och tack för pepp, inspiration och hjälp! <3

Johanna
6 år sedan

Förstår hur du menar. Kan känna igen mig i det där, både i blogg och i ”riktiga” livet. Ibland kan det kännas bättre att dra igång sig själv och skriva ett peppigt inlägg, även fast man inte riktigt känner sig glad. Men det går ju inte att göra jämt. Tror att dom flesta gillar att man är ärlig, både med det bra och dåliga. Hoppas ni kommer ur kaoset och det känns bättre snart! kram<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Johanna
6 år sedan

tack för en bra kommentar! du har så rätt så! ibland får man tillåta sig att vara ”tråkig” och ibland får man bara borsta gruset av knäna och hoppa upp på hästen igen!

Irene
6 år sedan

Jag tycker inte du är tråkig, jag tycker du är mänsklig. Och även om jag tycker det är roligt med en peppig blogg, så tycker jag det är ännu roligare med en mänsklig blogg som har en övervikt åt det peppiga – och det har du!

Alltså det där med att flytta, hur glad man än är över sitt nya boende, det tar verkligen på krafterna, både de fysiska och de mentala. Jag var förberedd på att det skulle vara jobbigt att packa ihop och flytta, men jag var inte förberedd på att det skulle ta ett tag att landa i mitt nya boende (vilket väl i och för sig var korkat med tanke på hur länge jag bott i huset…).

Jag tror inte du tappar några läsare alls! Inte mig i alla fall.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
6 år sedan

min fina fina Irene! Tack! Du är så fin, vet du det?

Frugan E
6 år sedan

Själv uppskattar jag ärlighet och att man får se den mänskliga sidan också. Allt är ju inte bara underbart och enkelt jämt och som du säger så lyser det ofta igenom när man låtsas. Tycker inte alls att det blir mindre pepp och inspirerande av att du berättar hur du mår.♥

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Frugan E
6 år sedan

tack, det känns så underbart att ha såhär snälla och vettiga läsare!<3

Evahle - en blogg om psykisk hälsa
6 år sedan

Hoppas det snart känns bättre!

Frida G Svensson
Frida G Svensson

tack fina du!

ISA
ISA
6 år sedan

Men vet du? Hade du varit supermegajäkla happy hela tiden hade jag knappt pallat läsa för jag hade känt mig så ”dålig” själv som har sämre perioder då och då. Det är hemskt när den där deppigkänslan och allt-är-hopplöst känslan kommer på besök, men bloggisen är det sista du ska lägga energi på att ha dåligt samvete över då! Btw – om du behöver inläggsidé skulle jag så gärna vilja höra hur du byggt (?) denna hemsida? Bloggar du på portal? Den är så fin! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
6 år sedan

tack för en fin kommentar! och ja, vilken bra idé att skriva om själva bloggen! det ska jag givetvis göra! tack och kram!

ljuva julia
6 år sedan

Åh, du är så rar som tänker på OSS när du mår sämre, men tänk på DIG istället <3 Jag står ut i så många veckor det behövs, för jag trivs här och tycker lik förbannat att din blogg är en oas!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ljuva julia
6 år sedan

men lägg av vad fin du är. blir så tårig! er genuina värme gör mig så glad så glad! tack tack tack! <3 så tacksam för att du läser!

Elin
6 år sedan

Åh älskar to do listor!<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Elin
6 år sedan

livet hade inte funkat utan dem! =)

Ulla Wolter
Ulla Wolter
6 år sedan

Efter ett ärende i Skanör idag körde jag på hemvägen förbi ert hus! Jättefint! Förstår att du knappt kan vänta på att få flytta in! Lycka till!❤️👍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla Wolter
6 år sedan

så fort vi är i ordning ska du bjudas på fika!

Sarah
6 år sedan

Så skönt att ha en semestervecka kvar men synd att hela veckan går till packning men kanske blir skitväder iaf :/

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sarah
6 år sedan

nu är jag tilbaka på jobbet och ja, det är väl ok. men jag hade gärna haft semester ännu lite till. =)

Asylmamma
6 år sedan

För min del får du ha vilket humör du vill i inläggen. Anledningen till att jag gillar din blogg är för att den är proffsig och då kan man både vara glad och ledsen tänker jag. Om du vill skriva om annat än flytten så vill iaf jag veta mer om hur det kommer sig att du är involverad politiskt utan att du blir partifärgad. Skulle vara kul om du tipsade oss andra hur man tar reda på vad man vill rösta på och helt enkelt lär oss lite politik. Utan att vara partifärgad. Lycka till med flytten, när du står där i ditt hus kommer det vara värt allt❤️

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Asylmamma
6 år sedan

tack för en så himla himla fin kommentar! Jag är partiansluten. Är med i liberalerna och är ordförande för liberala kvinnor skåne samt sitter i liberala kvinnors centralstyrelse. Jag ska göra ett sånt inlägg, vilken bra idé!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Asylmamma
6 år sedan

och just det, en sak till om du är intresserad av varför jag blev liberal så har jag skrivit om det här https://fridakummerfeldt.se/kategorier/asikter-politik/vad-innebar-det-att-vara-liberal/

Linda
6 år sedan

Kära Frida
Att du är lite ur form gör inget alls, det gör bara att bloggen blir mera personlig och äkta, för ingen i hela världen är väl sprudlande glad och på topp varje dag. Jag älskar din blogg precis som den är med uppåt dagar och neråt dagar.
Ha en fin kväll
Snart är du på banan igen när ni flyttat och kommit i ordning igen
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

du är den finast! tack! Din kommentar betyder så himla mycket!

Louise
6 år sedan

Kämpa på du och jag hoppas du mår bättre när all flytt är över! Kan bli lite stressigt när man flyttar tyvärr :/

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Louise
6 år sedan

haha ja, 29 aug vaknar jag i huset och jag läääängtar dit!

Veronica Pettersson
6 år sedan

Lycka till med flytten!

Sv: Jag bor i Lerum, men är flexibel. Om det inte är för långt bort. Vart bor du?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Veronica Pettersson
6 år sedan

det är nog lite långt. jag bor i malmö!

Louise Andersson
Louise Andersson
6 år sedan

Klart vi står ut! Eller stå ut är nog fel ord, jag tycker svängningar i motivation och inspiration är en del av livet och tycker mest att det är befriande med en blogg som inte bara visar upp livets underbara sidor. Du är peppig och motiverande när du är ”oinspirerande och tråkig”! Det får i alla fall mig att känna att det är ok att inte alltid vara på topp.

Kan du inte göra ett kollage med snygga bröllopsklänningar för oss som inte ser ut som modellerna i bröllopsmagasinen? Jag är själv modell större och ska gifta mig i vår så letar klänningsinspo som en tok!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Louise Andersson
6 år sedan

vilken fin kommentar! och tack för bra idé till blogginlägg! Det kommer ett sådant inlägg i veckan! jag uppskattar verkligen när ni läsare kommer med bra idéer på vad jag kan blogga om!

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x