Veckonytt #84

veckonytt1
Idag är jag SÅ trött. Min morsdag igår gick ut på mycket egentid. Jag läste en bok, vilade på soffan och umgicks med min fina familj. På kvällen kom Fredrik och Paula över på en spontanis och med sig hade de fem sorters glass! Det är en bra familj det! Ett tu tre var det läggdags och jag hade inte hunnit skriva det här inlägget. Sen har den här dagen verkligen gått i ett. Och som sagt, SÅ trött. I natt vaknade jag av att det rann från näsan ner i halsen… Sjukt äckligt! Jag hade fått näsblod huxflux på natten och fick stappla upp och stoppa bomullstussar i näsan. Sen vågade jag inte somna om med risk för att vakna i Stockholms blodbad. Idag blev det frukost till middag och ska planerar att natta Estrid, ta  en lång dusch och sedan gå och lägga mig själv.

Ni var så himla fina igår när jag berättade om min mammas bok. Jag fick en kommentar om att en av er lagt boken på bevakning inne hos adlibris Jag ringde min mamma sent på kvällen, direkt när jag såg kommentaren och gastade EN BLOGGLÄSARE HAR LAGT EN BEVAKNING PÅ DIN BOK!!!! Det var det finaste att höra hur glad och rörd min mamma blev. Jag hoppas innerligt att den här boken kommer sälja hur mycket som helst. Tänk att genom en bok stötta 27 författare. Det tycker jag är en bra affär det. Därför vill jag såklart, helt ogenerat, skryta över min älskade mor, tipsa om hennes bok och rekommendera dig att bevaka den på adlibris så du hinner haffa en kopia innan de säljer slut.
veckonytt2
På sommaren vill jag bara ha stråväska och just nu äger jag ingen (!) då min gamla gick sönder. Den här stora stora från Tine K är underbar tycker jag. Inte som vardagsväska men som strandväska eller kanske på terassen med kuddar och filtar i?
veckonytt3
By Malina skapar den ena klänningen drömmigare än den andra. En ny modell för sommaren är ”Emeline dress” och det är den vackraste klänning jag sett på väldigt länge. En ren och skär midsommardröm!
veckonytt4
Nu är det inte långt kvar till valet! Bara några månader! Är du som majoriteten av andra svenskar så har du ännu inte bestämt dig för vilket parti du ska rösta på. Jag tycker Expressens valkompass är en rolig liten hjälpreda för att guida en rätt till vilket parti vars värderingar man främst delar. Jag fick högst procent på Liberalerna (en jäkla tur det) och lägst på vänsterpartiet och FI. Haha no news där med andra ord. Om du mot förmodan skulle behöva argument på varför du ska rösta på Liberalerna så är jag tillgänglig och redo att ta emot vilken fråga som helst.
veckonytt5
Metro mode utser årets bästa brun-utan-sol och jag älskar sådana här guider. Då vet man direkt vilken produkt man ska satsa på och vilken man ska hoppa över. Jag är riktigt sugen på att testa produkterna från James Read.

Nu ska jag sätta mig och göra en videologg till fredagens video. Du får följa med mig till Ullared i veckans fredagsvideo. Du som följer mig på instastories har ett hum om min upplevelse men på fredag får du the full experience som man säger.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
5 år sedan

Jag har testat flera James Read och har nu fastnat för hans droppar typ i en serum flaska.
Du kan droppa i din vanliga dag/nattkräm tycker det funkar perfekt till ansiktet 😁👍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maria
5 år sedan

Tack för fint tips Maria! Nu blev jag såklart hopplöst sugen på att testa det här serumet! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x