Honey, I’m back!

FÖRLÅT för tystnaden igår men allt gick i ett ett ett. Phew! Det ser inte mycket bättre ut idag dessvärre. Jag bollar ju blogg, jobb och politiken och ibland kör det ihop sig lite och det måste prioriteras i den ordning att det stundtals blir minst tid för bloggen.

Här är en liten film som gjordes när jag var i Bromölla och föreläste. Det var hur kul som helst och i publiken fanns både Liberaler och icke-liberaler. Jag har nu bokat upp fler föreläsningar, och du är hjärtligt välkommen att komma och titta om du är nyfiken. Jag har en del skoj på schemat så jag tänkte jag skulle dela det med er.

22/1 – Malmö, medverkar jag i en paneldebatt om hedersförtryck då det är Fadimedagen i Malmö.
4-5/2 – Stockholm, ledarskapsutbildningens tredje tillfälle.
(preliminärt) 11/2 – Kristianstad, föreläsning om feminism.
16/2 – Klippan, föreläsning om feminism.
25/2 – Lund, Liberala kvinnor Skånes årsmöte och Gulan Avci kommer och talar.
8/3 – Malmö, föreläsning om feminism
11/4 – Lund, föreläsning om feminism
Håll utkik för det kommer komma datum där jag kommer till Staffanstorp, Landskrona och Simrishamn.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x