Instafavoriter – mars

mars favs
Nu är det otroligt mycket vår i luften och jag känner hur energin börjar komma tillbaka. Kombinationen av solljus och i princip helt avbokad kalender har gjort stor skillnad för mitt mående. Sådant som för kändes jobbigt och som jag drog mig för att göra känns nu roligt. Jag har energi inför att åter igen planera kalas, bjuda in familjen på middag och tycka det känns roligt att hitta på saker på helgen. Jag är så glad att jag vågade lyssna inåt och boka av allt. Jag brottas med det dåliga samvetet på att jag varit frånvarande från vänner och familj, men samtidigt har jag nu fått kvitto på att det var helt rätt beslut. I energins anda kommer nu mina instagramfavoriter från mars. Det är inte klokt vad det finns inspiration på det där stället. Jag sparar ner bilder i rasande takt och förbannar att plånboken inte magiskt fylls upp och att dygnet bara har 24 timmar. Åh, vad jag vill göra många saker! Vi tar en titt på det som fångade mig extra mycket under mars.
3
@allthebeautifulthingsblog Först och främst, färgen! Mintgrön är min vackraste färg får denna vår. Och så barnklänningar. Det finns väl inte så härligt som att slippa lager av overall och mössor och blöta vantar och istället klara sig med en enkel klänning på barnet? Jag längtar efter att se den frihet som Estrid kommer uppvisa i sommar. Snabba ben, kanske med skrapade knän, smala små barnarmar och en hel värld att upptäcka.
5
@dromma Jag är så trött på alla dessa planscher som florerat i åratal. Nu vill jag se en återkomst av tavlor, konst och fotokonst. Rejäla ramar och personligt vald konst. Den här bilden fick mig verkligen att stanna upp. Ljuset, färgerna och användandet av staffliet inspirerar mig till max.
8
@yayanaomi Det här mer att färga brudslöja är ju hur fräckt som helst! Det måste jag definitivt testa med Estrid. Hon är väldigt inne på att göra experiment just nu. <3
4
@livingbyw Hur ofta kan jag tipsa om denna människa? Men Weronica är fantastisk! Hon tar så otroligt bra bilder, skriver så kunnigt om vintage, har grym smak i allt från film, serier och inredning, och ger mig gaaaaalen loppisklåda. Och nu för tiden när jag går på loppis tänker jag alltid ”skulle Weonica köpa detta”? =) Just nu får hon mig att drömma mig galen efter ett växthus.
9
@bywomenstore I Malmö har det öppnat en fantastisk butik som jag längtar efter att besöka. Allt som säljs i butiken är skapat av kvinnor. Alltså girlpower deluxe! Jag är väldigt förtjust i den här bröstasken. Visst borde väl alla ha en bröstask? Men försök säga ordet ”bröstask” snabbt 10 gånger!
2
@sandra.ankarstrand Så vacker hon är! Jag föll för hennes bilder därför att hon ser så otroligt lycklig, vacker och härlig ut. Jag märker även på mig själv att mina nya träningsrutiner gjort mycket för hjärnspökena. Det är enklare att älska sig själv när man känner att man tar hand om sig själv. Helt plötsligt ser jag min egen kropp i ett annat ljus. ”Hej kropp som gjorde personligt rekord i plankan i torsdags”. ”Hej kropp som kunde jobba i trädgården i några timmar utan ryggvärk”.
6
@charlottekuhrt Denna människa är magisk. Jag har bloggat om henne flera gånger. Hon inspirerar mig mycket just nu när det kommer till träningskläder. Alla borde få träna i kickass-kläder. Ingen ska behöva gömma sig i stora bylsiga t-shirts. Man får lov att ha bara sporttopp och tights oavsett hur kroppen ser ut.
7
@sagolikablomster På sistone har jag börjat följa massa blomkonton. Åh, vilken ljuvlig värld jag fått tillträde till. Sagolika blomster är ett underbart konto med så mycket inspiration. Häromdagen blev följarna tipsade om den här boken från @blomsterhagen och jag sparade ner direkt. Boken ser heeeelt underbar ut! Perfekt för mig som ju nu odlar massa snittblommor till mig själv. Nu ska jag kunna göra magiska buketter av mina egna blommor hela sommaren lång.
1
@sandblomman_interior Jag kollar nu påskinspiration hela tiden och föll för detta pynt. För oss som är björkallergier kan det här med påskris vara en mardröm. Men enter hassel! Hur vackert var inte detta då? Copy paste på detta till vår påskmiddag!

Hoppades du hittade några nya konton att följa och inspireras av.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra Ankarstrand
5 år sedan

Fina du! ♥️

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra Ankarstrand
5 år sedan

du är fin! sådan grym inspiration!

Maria
Maria
5 år sedan

Tack för tipset om livingbyw har missat innan men kommer att följa slaviskt nu. Vilka bilder gav omedelbar inspiration. Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maria
5 år sedan

visst är hon magisk? Du bara måste följa både hennes insta och hennes blogg. Hennes blogg är också underbar. Hon ger helt fantastiska tips på kultur, film, utställningar och kunskap om vintage. Älskar att gå igenom hennes arkiv.

Linda
5 år sedan

Tack för många fina tips på instagram har nu börjat följa endel av de du tipsade om.
Hoppas du haft en fin helg, min har varit kanon, i Fredags så besökt jag en vän i Katrineholm, igår var vi på födelsedagsfirande och idag tog jag med en av mina kollegor och drog till Västerås för att strosa på Erikslunds shoppingcentrum. Så tack för denna helg som har gett mig massa positiv energi när vissa privata saker är lite röriga.
Kram fina Frida från Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
5 år sedan

åh men det låter ju som en alldeles underbar helg Linda! Och du vill prata mer om de röriga privata sakerna kan du alltid mig ett mail. Kram! <3

Linda
Reply to  Frida G Svensson
5 år sedan

Tack för att du erbjuder mig att få prata med dig om mina privata bekymmer, det värmer, men i dags läget så väljer jag nog att inte prata om dem.
Kram Linda

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x