Out of order

out of order-1Där fick jag för att jag var så himlans pepp, glad och positiv inför det nya året. Sent i natt/tidigt i morse vaknade jag och min allergiska reaktion hade förvärrats. Svullna händer, domnade fingrar och tunga och läppar som började domna bort. Vi packade snabbt ihop oss och åkte till akuten. Där gick det snabbt faktiskt. Kortisonkur och sen recept på mer kortison, antihistamin och två epipen (adrenalinsprutor). Även om jag förhoppningsvis aldrig behöver använda mig av en epipen så känns det lite sorgligt och faktiskt obehagligt att mina allergier anses vara så pass farliga att behov för akutspruta kanske finns.

Allt gick ändå efter omständigheterna bra och vi var inte där många timmar. Sen åkte vi hem till mina föräldrar, åt lite frukost och nu är vi hemma. Det känns jätteskönt. Nu ska vi bara skrota runt, sova middag och försöka njuta av Davids sista lediga dag. Jag ska ta en lång dusch och skölja bort akutenbacillerna. Göra en stor kopp te och slå mig ner lite till framför datorn. Läsa alla era kommentarer! <3 Läsa ikapp favvisbloggarna och planera lite inför veckans blogginlägg.

Kram på er alla fina! Må 2016 inte bara bli allmänbildningens år utan även hälsans år.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna Suleika
8 år sedan

Men huh så läskigt!! Vilken tur att det bättrade sig… ♡ Önskar dig ett fint 2016 och jag hoppas vi ses snart!
Kraaaam

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Suleika
8 år sedan

ja det var faktiskt inte alls skoj. jaaa jag vill också ses snart! har du vägarna om malmö any time soon?

Caroline
Caroline
8 år sedan

Usch så obehagligt! Skönt att du mår bra nu!
Vet du vad du fick det av?
Andreas fick en anafylaktisk chock för några år sen och när vi kom in till akuten sa dom att man kunde dö av det. Så himla läskigt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
8 år sedan

nej vi vet inte. vi tror det är jordnötter. ja det är hemskt med anafylaktisk chock, det var det vi var rädda att jag skulle få. men nu ska jag ha en adrenalinspruta med mig om det skulle bli så. kram på dig

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x