vecka 16.

När jag skriver dessa dagboksinlägg sitter jag alltid med min kalender uppslagen framför mig och jag blir genuint lycklig. Den är beviset på att jag blivit kvinnan jag vill vara. Jag ser hur det är inplanerat träning, familj, socialt och roligt jobb. Sådant som jag en gång drömde och längtade efter. Att enkelt komma iväg till träning. Att bo nära min familj. Att vara en framgångsrik influencer och att ha många vänner. Jag minns hur jag skrev som ett motto ett år att jag ville ”bli kvinnan andra längtar efter att vara med”. Och även om mina vänner nog stundtals längtar efter en paus med mig så känns det som, och ännu viktigare jag vågar tro på, att de faktiskt längtar och ser fram emot att träffa mig.

ag tittar på min kalender som ett livshjul. Ska vi gå igenom det?

Hälsa:
– jag har inplanerat träning och veckans terapi.
– Jag fortsätter att fokusera på att hålla i min sömnrutin med tidig sänggående och tidig morgon. Då mår jag som bäst.
– ta itu med projekt som jag dragit mig för att fixa.

Socialt:
– Bokklubb på torsdag! Vi ska vara hemma hos Viktoria denna gång och jag LÄNGTAR efter mina ladies.
– Finlunch på Grand hotell i Lund tillsammans med en härlig kvinna jag vill lära känna bättre.
– Kanske en finlunch till med en annan kvinna jag vill lära känna bättre.
– Kalas för min systerson Alfred på söndag.

Jobb:
– Fota en härlig sommarkampanj på stranden.
– Jag ska på event på Sofiero slott med fokus på blommor. DRÖMMEN!

En härlig vecka tycker jag. Lagom av allt. Och där emellan ska jag få in filma och fota content, läsa böcker, ha vanligt familjeruljans och planera outfits.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x