Det är alltid sommar när vi firar Paulas födelsedag

I söndags firade vi både mors dag och min syrras födelsedag. Och det var verkligen sommar! Jag hade bakat kakorna, köpt en Sarah Bernard-pion och gjort en stor trädgårdsbukett till syrran.

Du som följer mig på instagram vet att mitt försök att göra en rulltårta blev en katastrof! Men jag lyckades iallafall rädda den lite med grädde, jordgubbar och syrenblommor. Och, den blev faktiskt väldigt god sa gästerna.

Estrid var kalasfin med fläta och glitterklänning. Visst är det något särskilt med barfotabarn på sommarkalas. Helt underbart!

Min mormor och morfar var där. Snart 90 år och helvaccinerade! Så vi kunde kramas hur mycket som helst! Det är krut i di gamle för de spelade fotboll med barnen även om jag frågade om vi vuxna inte skulle gå bakom med en saccosäck för att dämpa eventuella fall.

Jag hade på mig en helt underbar sommarklänning (den kommer visas upp inom kort i ett samarbete). Sandaletter, randig skjortklänning, stråhatt och stråväska. Det måste vara den mest klassiska sommarlook som finns! Jag ÄLSKAR det!

Här är lilla familjen! <3

Jag bakade även en kokos, vit choklad och bränt smör-kaka. EPISK! Så pass episk att den definitivt kommer få ett eget inlägg med recept till er.

Min syrra har gjort ett underbart litet trädgårdsland. Där jag går all in på blommor går hon all in på ätbart. För det är mer praktiskt tänker jag. Jag är always glamour och hon är always praktisk.

Vi satt i timmar i trädgården och pratade och tittade på barnen som lekte så fint ihop. Himlen var knallblå och alla var helgtrötta och lata. Det pratades om att avsluta dagen med kvällsdopp och hämtmat.

Oma och opa är jätteduktiga på växter så varje gång vi ses får vi olika plantor, sticklingar och lökar. Så himla mysigt och gulligt. Och fint att veta att när de en gång inte finns kvar så lever de kvar i våra trädgårdar.

En fin och mysig mors dag och kalas!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x