Veckans to do

veckans to do-1
Citat från denna bok

Denna vecka är den perfekta blandningen av hemmamys, arbete, jobb med bloggen och nöjen. Det passar mig allra bäst. När det råder harmoni och man har lika mycket ”ägg i varje korg”. Vi tar oss en titt på veckan.

Måndag
En vanlig dag på kontoret och en vanlig dag generellt. Jag kör till jobbet vid 7 och sen jobbar jag på advokatbyrån. Vid 16 kör jag och hämtar Estrid på föris. Sen kommer vi hem, hon kollar lite barnkanalen och jag gör middag. Vid 18 brukar David trilla in och sen har vi lite familjemys innan Estrid nattas vid 19. Efter det brukar jag sitta några timmar vid datorn med bloggen innan jag går och lägger mig och läser eller sitter och pratar en stund med David. Jag är DEN rutinmänniskan.

Tisdag
Vanlig jobbdag, men jag tänkte viga min lunch åt att gå lite på stan och se om jag hittar den perfekta outfiten till onsdagens galej.

Onsdag
Min inspirerande bloggkollega Clara, som driver Bossbloggen, har bjudit in några influencers till ett mingel för att fira att hennes framgångsrika blogg fyller 1 år. Ja ja ja, klart jag vill gå på mingel, träffa härliga kvinnor och fira en bloggkollega som gör ett heeeelt fantastiskt jobb.

Torsdag
Vanlig jobbdag, men alltid med extra guldkant eftersom jag vet att morgondagen är min…

Fredag
…jobb med blogg-dag! Veckans bästa dag och denna dag kommer bli extra underbar eftersom jag inleder den med en ansiktsbehandling hos min fina Malin på Electa. Efter bloggeventet där blev jag helt galet förälskad i Malin och Marie som jobbar där. Det är den tiden på månaden och min acne har blossat upp lite så jag behöver lite extra omvårdnad av hyn.

Lördag
En helt obokad dag än så länge. Otroligt skönt. Oavsett vad vi gör så kommer den inledas som alla helgmorgnar. Lite sovmorgon, lång frukost med extra allt, morgontidning och morgonradio. Det är den bästa av morgnar.

Söndag
David har planerat en liten utflykt för familjen. Vi ska till Dunkers kulturhus i Helsingborg och titta på en utställning med bland annat Anders Petersen, en fotograf David tycker väldigt mycket om. Efter kultur och den obligatoriska lunchen på Dunkers restaurang ska vi fira vår älskade vän som tagit studenten. Vi var i Grekland när hon tog studenten och det går inte för sig att inte fira. Vi har känt henne sen hon föddes och hon är helt klart en extra-Svensson.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ninni
6 år sedan

Sv: Jag håller tummarna för att det går bra för er! Att flytta är ett helvete men med hjälp av vänner och familj blir det mycket lättare. Gör hellre för mycket nu… Även om man tror att man är klar finns det alltid något man har glömt på flyttdagen. Jag hade i alla fall glömt och packa ner sjukt mycket och jag förstår inte hur, haha!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ninni
6 år sedan

vi ska faktiskt ta in både flytt- och städhjälp så det går så smärtfritt som möjligt.

ISA
ISA
6 år sedan

Men gud så fin vecka, perfekta blandningen av nytta, nöje och mys 🙂 Hade så gärna velat joina blogg-minglet :)) Kram!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
6 år sedan

var bor du? är det i skånetrakten kan du ju komma nästa gång jag har ett bloggmingel!

Sandra
6 år sedan

Låter som en bra vecka och så kul med mingel på onsdag 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
6 år sedan

ja det ska bli jätteskoj! mat, bloggkoellgor och massa skratt!

Netti Starby
6 år sedan

Vilken härlig vecka du har framför dig och så kul med bloggmingel! 😀 Kramis

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Netti Starby
6 år sedan

ja men verkligen en festlig vecka!

Bella
6 år sedan

Gud vad roligt med minglet! Måste hålla med Isa där faktiskt, älskar event 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Bella
6 år sedan

haha ja events kan vara riktigt härliga. man får glamma till sig mer än en vanlig vardag!

Jennifer
6 år sedan

Låter som en bra vecka 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jennifer
6 år sedan

japp, lagom dos av lugn och härligheter!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x