Veckonytt #38

veckonytt1
Otroligt att det redan är juli! Och som alltid när det är en ny vecka som ett rykande hett veckonytt. Och som alltid är Evelina med. Men hon är helt FANTASTISK! Hon är nog den bästa matbloggaren på hela internet! Dessa glassar med smak av rabarber, ingefära och lime verkar helt ljuvliga. Hon är en matkonstnär på alla sätt och vis. Och vem vill inte göra isglass till denna riktiga sommarmånad?
veckonytt5
Jag är besatt av internet, det är verkligen mitt fritidsintresse. Min kära sambo? Totalt ointresserad. Men nu har han, efter påtryckningar och övertalningskampanj från min sida, ÄNTLIGEN skaffat instagram. David är en fantastisk inredningsfotograf och har en portfolio med tusentals inspirerande bilder. Och internet behöver verkligen hans bilder! Och han går hem på insta. På bara några dagar hamnade på över 130 följare! Det var väl det jag visste! Min älskade har ett öga för vad som går hem i stugorna!
veckonytt4
JAAAAAAA! Jo Malone går nu att få tag på i Sverige! Kicks går från klarhet till klarhet och har nu tagit i Jo Malone i deras sortiment. Du som läst min blogg ett tag vet ju att jag alltid köper doftljus från Jo Malone när jag är i London, eller beställer när någon i familjen är där. Men nu kan vi alla få tag på det enkelt och smidigt. Det finns inget märke som har så utsökta dofter och det finns som doftljus, rumsparfym, doftstickor, kroppsparfym och bodylotion. Vi snackar sinnessjuk lyx!! Jag är så lycklig just nu!
veckonytt3
Akademibokhandeln har gjort en lista på deras tips på sommarläsning. Jag tackar och skriver tacksamt ner alla tipsen! Sommarläsning, det finns nog inget bättre!
veckonytt2
Elsa Billgren har köpt ett sommarhus på Gotland. Bara det är amazing! Förstår ni hur otroligt vackert hon kommer inreda det? Det är typ en gåva för hela internet att hon gjort detta. Hon listar 25 grejor hon längtar efter att få göra på Gotland, och det är den drömmigaste av listor. Vem ska man egentligen kontakta för att bli bästis med Elsa? Jag vill nämligen göra prick allt på hennes lista!

Nu återstår bara för mig att önska dig en riktigt fin och underbar start på denna vecka! Jobbar du? Har du semester? Kan du inte berätta mer om hur du ska spendera din sommar?

Kram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lina - Inredning och Inspiration
6 år sedan

Älskar att Jo Malone finns i Sverige nu!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lina - Inredning och Inspiration
6 år sedan

i know! sån jäkla lyx!

Anna Martina
6 år sedan

Älskar också Evelina! Finaste bilderna och härlig kombination av inspiration och smarta tips!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna Martina
6 år sedan

ja hon är HELT magisk!

ullie
6 år sedan

min minsta vill göra isaglass var dag =) ja ja med saft blir det alltid bra o coca cola gjorde hon igår den där lät inte dumt den heller fin va den me

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ullie
6 år sedan

ändå smart att göra det med saft och cocacola.

Sandra
Sandra
6 år sedan

Älskar dina veckonytt! Måste nog göra lite god glass snart tror jag, nåt för tvååringen och mig att pyssla med under sommmarlovet 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
6 år sedan

bra idé, jag ska ju såklart göra ett inlägg med ”detta kan du pyssla med en regnig sommarlovsdag tillsammans med din otåliga 2-åring”!

Angelica
6 år sedan

Glassarna såg ljuvliga ut, måste kolla in den bloggen!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
6 år sedan

ja hon är verkligen en riktig talang!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x