Månatliga mål – januari

månatliga mål-1-2
Detta året tänkte jag börja med en ny serie, nämligen månatliga mål. Under 2017 hade jag höga och stora mål. Även om jag kom i mål på vissa av dem var resan väldigt lång och jag blev stundtals omotiverad. Och eftersom målframgång stavas delmål ska jag detta år börja varje månad med månatliga mål. Och jag kommer dela målen med er, samt dela uppföljningen månaden där efter. Jag vill ha mål i fyra kategorier för att inte fastna i en särskild rutt. Jag tänker också att ett drömmarnas år måste innehålla lite av allt. Här är mina månatliga mål. I veckan kommer jag blogga om min stora nyårsönskning (jag jobbar inte med nyårslöften).

Privat:
– läsa en bok för nöjes skull. (Tipsa mig gärna om en bra bok)
– träna 4 gånger på Formtoppen, alltså blir det en gång i veckan.
– gå fyra långpromenader, även här en promenad i veckan.
– en datenight med David

Karriär:
– Maila fem olika företag om samarbete. 2018 ska entreprenören i mig få utvecklas och då gäller det att börja vara modig.
– Läsa en bok om entreprenörsskap. Jag måste få mer kunskap och inspiration för att fortsätta den här resan jag är på.
– Öka mina instagramföljare med 10%, så om du inte följer mig där får du gärna göra det.
– 700 tummar upp på min facebooksida. Du har väl gillat? Allt annat vore ohyfsat om du frågar mig! 😉

Skönhetsmål:
– boka in en kurbehandling hos Exuviance.

Modemål:
– köp nya träningskläder, ska jag nu ta mig an gymmet måste jag göra det in style!
– köp gummistövlar. Ja det där promenaderna ska man tydligen behöva utstå även i ruskväder så denna donna behöver snygga stövlar.

Det hade varit så himla roligt om du ville följa med mig på den här resan med månatliga mål. Jag tänker att du ska sätta dig ned och skriva ner vilka privata, karriär, skönhet och modemål du har denna månad. och sen bara måste du berätta det för mig såklart. Så kan vi utvecklas tillsammans, peppa varandra och framförallt inspirera varandra!

Så, vad blir dina månatliga mål för januari?

23 Responses

 1. Sandra Olsson skriver:

  Det här är så himla, himla bra! Jag ska genast börja klura på detta så jag kanske kan skänka nån inspiration tillbaka. Tack för allt du bjuder på!

 2. Sara skriver:

  Boktips: ”Ett litet liv” av Hanya Yanagihara

 3. Anneli skriver:

  Jane Gardam har skrivit en underbar trilogi: ”En engelsk gentleman” ”En trogen kvinna” och ”De sista vännerna”. Ganska tunna volymer, så det ” räknas ” som en bok tycker jag. Med juristanknytning, om det kan locka…

 4. Mathilda skriver:

  Bra idé, jag är med!
  JANUARI
  Privata
  – [ ] 4 promenader á 30 min
  – [ ] 4 träningspass
  – [ ] Inget sött i veckorna
  – [ ] Smoothies till frukost

  Skönhet
  – [ ] Köpa peeling och ansiktsmask

  Karriär
  – [ ] Avsätt tid för läsa och planering varje måndag morgon och fre em.

  Modemål
  – [ ] Rensa garderoben

  • Frida G Svensson skriver:

   skoj!!! behöver du tips på peeling och ansiktsmask får du hojta till. Och rensa garderoben! Så bra! Det borde vi alla göra regelbundet.

 5. Marina skriver:

  Riktigt bra tips med månatliga mål. Ska ta mig en funderare. Följer dig gärna på Instagram ☺

 6. Petra skriver:

  Kul och inspirerande med månatliga mål. Skall fundera på om jag skall haka på 🙂

 7. Maxarna skriver:

  Låter smart att dela in i månadsmål.. Jag brukar summera månaden men kanske skulle börja med att lägga till mål också.. Jag följer dig redan så tyvärr kan jag inte hjälpa dig med de målen.. 😉

  • Frida G Svensson skriver:

   Jag tänker såhär att det kanske är svårt att summera en månad om man inte vill summera en viss parameter, därför är mål så bra tycker jag.

 8. Linda skriver:

  Härlig idé ska bli kul att följa dig med dina mål, jag är rackarns dålig på att sätta upp mål, men skulle nog behöva gör det, men som sagt vi får se vad det blir med det.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda
  Vi njuter vidare här i fjällvärlden ett par dagar till och återvänder hem till E-tuna på Fredag igen.

  • Frida G Svensson skriver:

   Jag tycker du (om du vill såklart) bara ska sätta upp ett mål. Inte jättemånga. Eller så är det där med mål inget för dig och det är ju faktiskt också helt ok.

 9. Pia Widlund skriver:

  Jag skulle vilja utveckla min blogg men vet inte riktigt hur! Jag vill fortsätta träna, lägga in mer styrka, äta bättre, driva igång mina kulturprojekt och planera inför hösten. Låter kanske som luddig mål men jag har lite planer… God fortsättning på det nya året!

  • Frida G Svensson skriver:

   Det lät som fantastiskt spännande mål. Jag blev så nyfiken och vill bara veta mer! =) Jag tror verkligen 2018 kommer bli ett grymt år!

 10. Så underbart, har funderat som fan på hur jag ska lägga upp mitt arbetsliv nu så att det blir så effektivt och välbalanserat som möjligt. Har hittat nästan rätt men inte riktigt – och så läser jag detta och polletten bara rasar i golvet. Tack för det!

 11. Anette skriver:

  Boktips: ”Ett jävla solsken” om Ester Blenda Nordström
  Det bästa jag läst på länge!!!

 12. Busan skriver:

  Boktips Vindens skugga av Carlos Ruiz Zafón. Min absolut favorit.
  Kul med mål. Jag hakar på:
  Hälsa: Tränina minimum 8 pass på gymmet och 2 PW
  G0dis max 3 ggr/veckan (hehe är typ varje dag nu)
  Karriär: gjort en tydlig förändrign nyss så målet får bli att inte jobba på kvällar och helger.
  Må bra saker: be min dotter spela paddel med mig, bjuda in henne till en spakväll hemma, gå på bio med dottern, vänner eller själv. Bara gå oavsett, då jag älskar bio.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *