Veckonytt #63

veckonytt1
Wow årets första dag och årets första veckonytt! Hur skoj? Och tänk så många inspirerande och pappiga veckonytt vi har framför oss?

Jag vill börja med det mest peppiga av allt! Glöm inte säga till om du vill gå på teater med mig (och bloggläsare Caroline).
veckonytt2
Idag vill jag hylla konstnären Clara Hallencreutz. Hon gör SÅ cool popart och jag hade älskat att ha hennes konst hemma. Hon är både konstnär och fotograf (vilket också är en slags konstnär såklart) och kombinationen är oslagbar. Kolla in hennes verk!
veckonytt3
Min favoritmodell Ashley Graham har gjort en photoshoot för Vogue Italia och den här helt oretuscherad. Väldigt vackra, ärliga och livsbejakande bilder.
veckonytt4
Slutligen vill jag slå ett slag för denna nya stjärna jag upptäckt på instagram. Jag vill ha varje outfit hon bär. Färgglatt, statementsmycken, signaturröda läppar och en enastående mix av budget och lyx. Wow wow wow vilken cool kvinna! Fröken Törnblom är min nya stjärna!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x